U18 SM-sarjan jääkiekkopelissä Raumalla 23 altistunutta
28.10.2020 19:45 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Joukkoaltistuminen 25.10. Raumalla pelatussa U18-joukkueen jääkiekkopelissä

Rauman kaupungin terveyspalvelut on tänään 28.10. iltapäivällä saanut Vantaan kaupungin tartuntatautiviranomaisilta tiedon, että sunnuntaina 25.10. Raumalla pelatussa nuorten U18-joukkueen jääkiekkopelissä Lukko – Kiekko-Vantaa on tapahtunut joukkoaltistuminen koronavirukselle. Kiekko-Vantaan joukkueen yksi pelaaja on todettu Covid-positiiviseksi.

Tartunnalle altistuneita Lukon joukkueen kenttäpelaajia sekä erotuomareita on yhteensä 23. Heihin ollaan yhteydessä ja heidät asetetaan karanteeniin tämän päivän aikana.

Kiekko-Vantaan joukkue on ruokaillut ABC Kortelassa 25.10. klo 17.30–18 välisenä aikana. Samaan aikaan paikassa asioineita pyydetään tarkkailemaan oireitaan kahden viikon ajan mahdollisesta altistuksesta ja hakeutumaan koronatestiin heti, jos koronavirustartunnan oireita ilmenee.

Harjoitusjäähallissa toiminta jatkuu muutoin normaalisti eikä tapaus tuo siellä muille lisäriskiä. Varmuuden vuoksi tilat, joissa jääkiekkojoukkue on oleillut, siivotaan tehostetusti, vaikka kosketustartunta tiloista ei ole todennäköinen.

Lue Rauman kaupungin tiedote kokonaisuudessaan täältä: https://www.rauma.fi/ajankohtaista/raumalla-kolme-uutta-joukkoaltistumista/


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat