Juniorilukon tehoduot palkitsee Apteekki Duo
SeuraJulkaistu: 25.09.2020 00.00

Juniorilukon tehoduot palkitsee Apteekki Duo

Rauman keskustan uudessa Prismakeskuksessa keväällä ovensa avannut Apteekki Duo ja Rauman Lukko ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Yhteistyö näkyy konkreettisella ja hienolla tavalla jatkossa myös Lukon juniorijoukkueiden arjessa. Apteekki Duo palkitsee jatkossa ikäluokittain jääkiekko- ja ringettejoukkueiden Tehoduo-kaksikon.

Joukkueiden vastuuvalmentajan esityksestä palkinnon voi saada kaksikko, jonka yhteispeli toimii kuin Selänteen ja Koivun aikanaan, tai parivaljakko, jotka tukevat ja tsemppaavat toinen toisiaan parempiin suorituksiin, tai pilke silmäkulmassa valittava ”majakka ja perävaunu” -parivaljakko, joka on joukkuehenkeä edistävällä käytöksellään ansainnut makean palkintohetkensä.

Palkintojenjako aloitettiin eilen Juniorilukon nuorimmista ikäkausitoiminnassa mukana olevista joukkueista.

Ringette F:n hymyilevä TehoDuo Emilia Mäki-Mattila (vasemmalla) ja Silja Seikkula - onnea tytöt!

Jääkiekon U9-joukkueen vauhdikas parivaljakko Venni Valonen (vasemmalla) ja Max Dosen - hyvä pojat!

Kuukauden Tehoduo palkitaan Apteekki Duosta, Porintie 4, noudettavissa olevalla maukkaalla Apteekkarin Salmiakkipastilli -tuotepalkinnolla. Konseptia on mahdollisuus seurata sosiaalisessa mediassa tägeillä #apteekkiduo ja #tehoduo.

Apteekki Duon apteekkari Tommy Tarvainen on alkavasta yhteistyöstä innoissaan.

- Entisenä aktiiviurheilijana ja Rauman Lukon kannattajana, olen iloinen voidessani olla tukemassa Rauman Lukon tulevia tähtiä. Tämä konsepti on mainio tapa kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan. Uskon kuukausittaisen TehoDuon palkitsemisen lisäävän yhteen hiileen puhaltamisen meininkiä kaukalossa ja sen ulkopuolella.

Lukon puolesta sopimusneuvotteluja käynyt Mikko Aikko on hymyssä suin hänkin.

- Tällaisen taloudellisen epävarmuuden keskellä jokainen uusi yritysyhteistyösopimus on Juniorilukolle äärimäisen hieno asia. Tutkaparit, parivaljakot ja parhaat kaverit ovat meidänkin seurassa tärkeitä. Todella moni lapsi tulee meille jääurheiluharrastuksen pariin parhaan kaverinsa innoittamana ja eikä se kentälläkään suinkaan haittaa, jos tuntee pakkiparinsa tai ketjukaverinsa harrastustoiminnan ulkopuoleltakin, tai yhteinen sävel löytyy syystä tai toisesta heti kun luistimet on vedetty jalkaan ja peli alkaa.


Avoinna: Ma – Pe klo 8 - 20 ja La klo 9 - 17.

Tervetuloa asioimaan Apteekki Duoon. Olemme täällä Teitä varten!