Lasten Liike -koulutus aloitteleville ohjaajille Raumalla 5.11.2020
24.9.2020 16:11 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ilmoittautumiset pe 16.10. mennessä

Rauman kaupunki järjestää yhteistyössä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa Lasten Liike- koulutuksen aloitteleville ja nuorille ohjaajille torstaina 5.11.2020.

Myös Rauman Lukon ohjaajatoiminnassa hiljattain aloittaneille suositellaan koulutukseen tutustumista. Seurojen ohjaajien osallistumisen maksaa Liikuntapalvelut, eli teille tämä on maksutonta!

Ohjaaja saa koulutuksesta erinomaiset perustiedot ja runsaasti käytännön työkaluja kaikille avoimen ja innostavan liikunnallisen harrastustoiminnan suunnitteluun.

Tunti- ja kausisuunnitelmissa painottuvat motoriset taidot sekä yleisen liikunnallisuuden ja pelaamisen taitojen kehittäminen. Koulutuksessa annetaan myös vinkkejä lasten sosiaalisten-, tunne- ja kaveritaitojen kehittymisen tukemiseen.

Lasten Liike -koulutukset tukevat lajiliittojen ja muiden järjestöjen koulutuksia tuomalla vahvemmin esille harrastustoiminnan erityispiirteitä.

Ilmoittautumiset / peruutukset 16.10. klo 15:00 mennessä. Lomake ja tarkemmat tiedot löytyvät TÄÄLTÄ.

Lisäksi Juniorilukko tarjoaa tänä syksynä ohjaajakoulutusta Leijona-kiekkokoulussa toimiville aikuisille / vanhemmille. Ensimmäinen osio järjestetään ti 29.9. ja toinen osio ti 10.11. Ilmoittatuminen tapahtuu seuran omilla sivuilla
   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat