Lukko Naisten pelaajia U16 maajoukkueleirille
SeuraJulkaistu: 07.08.2020 00.00

Lukko Naisten pelaajia U16 maajoukkueleirille

Lukon naisten liigajoukkueessa pelaavat maalivahti Saara Rintamaa (2005) sekä hyökkääjät Emmi-Sofia Leino (2005) ja Charlotta Lundström (2006) valittiin tällä viikolla U16 Tulevaisuuden Tähdet -leirille.

Leino ja vielä sopimuksetta Lukon harjoitusryhmässä pelaava Rintamaa siirtyvät Raumalle tulevaksi kaudeksi Lukon sateenvarjoseura Panelian Raikkaasta ja Lundström Porin Ässistä. Tyttöjen juniorisarjojen lisäksi he ovat pelanneet poikien juniorisarjoissa ja saaneet PaRan paidassa muutaman Mestiksen ja Suomi-sarjan pelin alleen.

Lukon naisten päävalmentaja Marko Toivonen kommentoi tyttöjen valintoja hyväksi saavutukseksi uralla jo tehdyistä asioista.

– Tytöt ovat nuoria ja lahjakkaita pelaajia. Heillä on vielä paljon töitä edessä ja vain aika näyttää mihin asti tytöillä riittää rahkeet jääkiekossa. He ovat rauhallisia persoonia, jotka tarkkailevat vielä vähän ympäristöä, kun ovat juuri liittyneet joukkueen mukaan, Toivonen kertoo.

Lukon naisilla on lauantaina pelitapahtuma Säkylän Apetit Areenalla, jossa tytöt ovat nähtävissä tositoimissa. Lukon lisäksi tapahtumaan osallistuu Tampereen Koovee ja Vaasan Sport.

– Viime viikonloppuna pelattiin samassa hallissa peli C2-poikia vastaan joka päättyi poikien voittoon luvuin 8-0. Ottelun jälkeen käytiin läpin perusasioita, joita lähdetään huomenna parantamaan. Pyritään saamaan kaksi mahdollisimman ehjää peliä kokonaisvaltaisesti, Toivonen summaa.

Lauantain 8.8. otteluohjelma:

9:45 – 10:45 Tyttökiekkotapahtuma

11:30 Lukko – Koovee

14:00 Sport – Koovee

16:30 Lukko – Sport

Tervetuloa Säkylään kannustamaan Lukko voittoon!