Rauman Lukko ry:n organisaatioon muutoksia
26.6.2020 10:53 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Muutoksella tavoitellaan eri toimintojen ja vastuualueiden selkeyttämistä sekä kustannustehokkuutta

Rauman Lukko ry (Juniorilukko) muokkaa organisaatiotaan Lukko-perheen urheilustrategian mukaiseksi eriyttämällä urheilupuolen ja hallinnon työt. Muutoksella tavoitellaan eri toimintojen ja vastuualueiden selkeyttämistä sekä kustannustehokkuutta. Rauman Lukko ry haluaa varmistaa, että seurassa pystytään toteuttamaan Lukko-perheen strategiaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Samassa yhteydessä Rauman Lukko ry lakkauttaa toiminnanjohtajan tehtävän tuotannollisista ja taloudellisista syistä, koska töiden uudelleen organisoinnin sekä digitalisaation myötä hallinnolliset työt seurassa ovat olennaisesti vähentyneet. Myös koronaviruksen aiheuttamat taloudelliset haasteet näkyvät seuran toiminnassa merkittävästi.

Toiminnanjohtajan tehtävä päättyy vuoden loppuun mennessä ilman työntekovelvollisuutta.

Muutoksen myötä valmennuspäällikkö Timo Elo vastaa urheilupuolesta ja toimii valmentajien esimiehenä. Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Mikko Aikon vastuulla ovat markkinoinnin ja viestinnän lisäksi yleishallintoon kuuluvat asiat ja toimistopäällikkö Maija Piispa vastaa talous-, henkilöstö- ja jäsenasioista. Elon, Aikon ja Piispan lähiesimiehenä toimii työsuhdeasioissa Rauman Lukko ry:n hallituksen puheenjohtaja Sami Junnila.

Lisätietoja antaa:

Sami Junnila, hallituksen puheenjohtaja

Rauman Lukko ry

sami.junnila@juniorilukko.fi

p. 044 072 1373


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat