Juniorilukon kausi 2020-2021 alkaa 1. kesäkuuta
SeuraJulkaistu: 20.05.2020 00.00

Juniorilukon kausi 2020-2021 alkaa 1. kesäkuuta

Rauman Lukko ry:n hallitus on päättänyt, että Juniorilukon kausi 2020-2021 alkaa maanantaina 1. kesäkuuta. Toiminta tullaan järjestämään Suomen valtioneuvoston antamien päätösten mukaisesti ja Suomen Jääkiekkoliiton ohjeistukset huomioiden.

Suomen Jääkiekkoliiton ohjeistus 20.5.2020:

http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/it...

Käytännössä kauden alkaminen tarkoittaa sitä, että valmentajat palaavat kesäkuussa töihin ja joukkueiden ohjattu toiminta alkaa. Jääharjoittelu on mahdollista kesäkuun alusta lähtien Tuki-Areenalla ja jäiden käytöstä tiedotetaan joukkuekohtaisesti myöhemmin. Joukkueet tulevat noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia harjoittelun järjestämisessä.

Juniorilukko huomioi riskiryhmäläiset ja osallistuminen joukkuetoimintaan perustuu vapaaehtoisuuteen. Tämä otetaan huomioon myös toimintamaksuissa. Juniorilukko auttaa omatoimisen harjoittelun järjestämisessä, mikäli pelaaja on estynyt osallistumaan joukkuetoimintaan koronariskin vuoksi.

Juniorilukon kauden päätöstilaisuutta ei ole voitu järjestää poikkeusolojen takia. Kauden 2019-2020 palkinnot tullaan jakamaan myöhemmin tänä vuonna.

Rauman Lukko ry seuraa tilannetta ja päivittää toimintaohjeita tarpeen mukaan.

Rauman Lukko ry:n hallitus