Rauman Lukko ry joutuu reagoimaan koronavaikutuksiin lomautuksilla
24.4.2020 14:00 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Lomautukset koskevat sekä hallinnon työntekijöitä että valmentajia

Koronaepidemia on vaikuttanut merkittävästi Rauman Lukko ry:n (Juniorilukko) toimintaan ja talouteen. Joukkuetoiminta on ollut keskeytettynä maaliskuun puolivälistä lähtien eikä tilanne ole näillä näkymin nopeasti muuttumassa. Tästä syystä Rauman Lukko ry joutuu lomauttamaan henkilökuntaa tuotannollisin ja taloudellisin perustein.

– Vallitseva tilanne on erittäin poikkeuksellinen ja se aiheuttaa vakavia häiriöitä seuramme toimintaan, mikä näkyy merkittävästi seuran taloudessa. Olemme pyrkineet runsaan kuukauden ajan käyttämään henkilöstömme työpanosta tehokkaasti vanhan kauden päätöstoimenpiteisiin, uuden kauden suunnitteluun, harjoitusohjelmien laatimiseen ja seurantaan sekä ohjeistaneet työntekijöitämme pitämään pois kauden aikana kertyneitä vapaita ja lomia. Nyt olemme kuitenkin pakotettuja käynnistämään valitettavat poikkeustoimet, jotta voimme turvata toimintamme jatkumisen tulevaisuudessa, Rauman Lukko ry:n puheenjohtaja Sami Junnila sanoo.

Lomautukset koskevat sekä hallinnon työntekijöitä että valmentajia, ja lomautukset on suunniteltu siten, etteivät seuran toiminnan kannalta kriittiset toiminnot vaarannu.

– Haluamme kaikin tavoin varmistaa, että olemme valmiit aloittamaan uuden kauden heti kun se on mahdollista. Valmistelut ensi kauden osalta ovat hyvin valmiina, joten pystymme käynnistämään uuden kauden nopealla varoajalla. Hinku joukkuetoimintaan on varmasti kova, mutta emme halua missään nimessä riskeerata kenenkään terveyttä, Junnila kommentoi.

Ennen lomautuksia Rauman Lukko ry:n henkilökunta käyttää vuosilomansa toukokuussa, joten toimisto palvelee toukokuusta alkaen erittäin rajoitetusti.

Välttämättömät yhteydenotot pyydetään ohjaamaan valmennuspäällikkö Timo Elolle: timo.elo@juniorilukko.fi tai p. 050 305 0211.

Rauman Lukko ry:n hallitus seuraa jatkuvasti viranomaisohjeistuksia ja tekee niiden pohjalta päätöksiä joukkuetoiminnan aloittamisesta. Toistaiseksi joukkuetoiminta on edelleen tauolla ja asiasta tiedotetaan heti tilanteen muuttuessa. Toiminnan keskeytys koskee myös laukaisuhalli Super Arenaa.

Lisätiedot:

Sami Junnila

Hallituksen puheenjohtaja

Rauman Lukko ry

p. 0440 721 373


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat