Rauman Lukko ry:n kevätkokouksessa merkittäviä päätöksiä - Sami Junnilasta uusi puheenjohtaja
17.3.2020 12:18 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Mikko Kosonen (oikealla) luovutti puheenjohtajuuden Sami Junnilalle

Rauman Lukko ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin hiljaisen jäähallin toimistossa maanantaina 16.3.2020 poikkeuksellisissa olosuhteissa. Maamme hallituksen tiedonanto poikkeustilaan liittyvistä valmisteluista oli juuri ennen kokousta tullut julki.

Keväkokouksen merkittävimmät päätökset olivat Juniori-Lukon hallituksen vetovastuun siirtyminen Mikko Kososelta Sami Junnilalle sekä kauden aikana paljon puhuttaneiden seuran toimihenkilöiden jäsenmaksujen nollaaminen kaudelle 2020-2021.

60 vuotta kesällä täyttänyt ja keväästä 2012 asti ry:n puheenjohtajana toiminut Kosonen luotsasi toimistoon ja valmennukseen kohdistuneet uudistukset sekä panostukset jääurheilun harjoitteluolosuhteisiin erinomaisesti. Kosonen jättääkin Junnilan hyppysiin erinomaisesti hoidetun kehittyvän seuran, vaikka vastavalitun hallituksen toimintaympäristö koronavirusepidemian ja siihen liittyvien epävarmuustekijöiden takia hyvin poikkeuksellinen onkin. Vahva perusta, määrätietoinen ote ja yhteen hiileen puhaltava joukkue antavat tähän kuitenkin mitä parhaat eväät.

Sami Junnila on 46-vuotias Raumalta kotoisin oleva Osuuskauppa Keulan toimialajohtaja, joka tuli mukaan Lukko ry:n hallitukseen yhdeksän vuotta sitten. Viimeiset vuodet hän on toiminut hallituksen varapuheenjohtajana. Itsekin Juniori-Lukon paidassa useita vuosia pelanneen Junnilan perheeseen kuuluu vaimon lisäksi kolme jo aikuisiän kynnyksellä olevaa lasta. Vanhimman lapsen harrastuksen myötä myös Lukon juniorivalmentajan arki ja jäähallit ympäri Suomea ovat tulleet hänelle tutuksi usean vuoden ajalta. Junnila on toiminut viimeiset vuodet myös Raumalaiskiekkoilun Tuen hallituksessa, joten Lukko-perheen asiat ovat tuttuja uudelle puheenjohtajalle.

- On hienoa päästä jatkamaan Mikon tekemää erinomaista työtä raumalaisen jääurheilun parissa. Lukko on iso osa raumalaisuutta ja sen merkitys konkretisoituu erityisesti näinä koronaviruksen vaivaamina aikoina, kun lasten harrastuksetkin ovat tauolla. Haluamme edelleen luoda ja kehittää jääkiekon ja ringeten harrastamisen mahdollisuuksia Raumalla. Lukko on oikealla tiellä, Rauman Lukko ry:n tuore puheenjohtaja Sami Junnila sanoo.

- Meidän asiakkaitamme ovat kaikki pelaajat, toimihenkilöt, pelaajien perheet ja omaiset. Liikutamme kauden aikana päivittäin useita satoja ihmisiä eli tavoitteemme on toimia siten, että kaikki lukkolaiset voivat olla ylpeitä meidän omasta sinikeltaisesta seurastamme. Tulemme myös tekemään kaikille juniorilukkolaisille kyselyn toiminnastamme. Toivomme, että jokainen antaisi sitä kautta rohkeasti palautetta ja kehitysideoita toimintamme edelleen kehittämiseksi, ja toki aina saa ottaa yhteyttä muutenkin tai nyppiä hihasta kun törmäillään, kertoo Junnila.

Lisäksi Lukko ry:n hallitukseen nousevat uusina jäseninä kaksi pitkän linjan Lukko-perheen jäsentä, Jenni Valonen ja Mikko Honkaheimo.

Jenni Valonen, ikä 39, Raumalta, työskentelee varhaiskasvatuksen lastenhoitajana Eurajoella. Perheessä aviomiehen lisäksi neljä lasta.

Ringetteä Valonen on pelannut 20 vuotta, kaikki 10 junnuvuotta Raumalla. SM-sarjan otteluita tilille karttui Lukossa, Laitilassa, Luvialla ja Turussa. Hän on toiminut Lukossa myös valmennuspäällikkönä ja ollut mukana myös ringettejaostossa.

Hallielämään Valonen on tutustunut jo pienestä tytöstä lähtien, kun hänen isoveljensä pelasi Lukossa ja hänen isänsä toimi monta vuotta saman joukkueen huoltajana.

Mikko Honkaheimo, ikä 37, Raumalta, työskentelee Teollisuuden Voima Oyj:n rahoituspäällikkönä. Honkaheimo on mukana Lukko F-11 -joukkueen valmennuksessa, jossa oma poika harrastaa kiekkoa.

Hänen kiekkotaustansa alkoi Lukon korttelikiekosta 80-luvun lopulla ja jatkui läpi loko juniorikiekkopolun. Honkaheimo on myös Raumalaiskiekkoilun Tuen hallituksen jäsen.

Hallituksessa jatkavat edelleen Päivi Kilponen, Lauri Tuomola, Jari Torkki, Vesa Katavisto ja Jani Virtanen. Erovuorolistan mukaisesti pitkäaikainen hallituksen jäsen Timo Smedberg jättää paikkansa hallituksessa.

Juniori-Lukko haluaa kiittää Kososta ja Smedbergiä heidän pitkäaikaisesta ja tuloksekkaasta hallitustyöskentelystä raumalaisen jääurheilun eteen sekä toivottaa heille lykymbotkui ahterpeileihi mitä ikinä tulevaisuus tuokaan tullessaan!

JÄSENMAKSUT

Juniori-Lukon varsinaisia äänioikeutettuja jäseniä ovat kaikki 15-vuotta täyttäneet pelaaja-, toimihenkilö- ja muut hallituksen erikseen hyväksymät jäsenet. Kevätkokouksessa päätetään perinteisesti jäsenmaksuista, niin tälläkin kertaa. Menneen kauden aikana paljon puhuttaneiden toimihenkilöiden jäsenmaksujen osalta seuran hallitus halusi kuunnella kentän ääntä.

Toimihenkilöiden jäsenmaksu laskettiin esityksen mukaisesti 30 eurosta 0 euroon. Päätöksellä seura haluaa osoittaa arvostusta pyyteetöntä ja sinnikästä toimihenkilöiden seuran hyväksi tekemää työtä kohtaan. Pelaajajäsenien maksut säilytettiin 10 eurossa ja muiden varsinaisten jäsenien 30 eurossa. Lisäksi kannatusjäsenien maksuksi määriteltiin 150 euroa. Kannatusjäseneksi voi ryhtyä yksityisen henkilön lisäksi yritys tai yhteisö.

HARJOITTELUTAUKO

Harjoittelutauon kesto on toistaiseksi määritelty kestävän maaliskuun loppuun asti. Tiedotamme uudesta päätöksestä myöhemmin tässä kuussa viranomaisten ja jääurheiluliittojen tekemiin suosituksiin pohjaten.

Rauman Lukko ry:n hallitus toivottaa jäsenistölleen hyvää ja turvallista kevättä. Pidetään kaikki huoli toinen toisistamme!


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat