Jääurheilurippikoulusta erinomaista palautetta
18.2.2020 11:36 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Jääurheiluriparilaiset Lukon C-nuorten päävalmentaja Jouni Lammin opissa

Sanomalehti Länsi-Suomi uutisoi viime syyskuussa uudistuneesta jääurheilurippileirimahdollisuudesta Raumalla. Rauman Lukon ja Rauman seurakunnan monimuotoisen yhteistyön tuloksena osapuolet sopivat Suomen ensimmäisestä jääkiekon ja ringeten harjoitteluosuuden sisältävästä riparileiristä.

Leirien sisältöön kuuluu kolme jääharjoitusta kolmena eri päivänä Tuki-Areenalla. Lisäksi viime vuonna nuoria leirillä tervehtimässä käynyt Janne Niskala ilahduttaa leirin poikia ja tyttöjä käynnillään myös tänä vuonna.

- Palaute leireistä on ollut hyvää. Jääurheilurippileiri oli ensimmäisenä täyttynyt rippikouluryhmämme, iloitsee Rauman seurakunnan kappalainen Valtteri Virta.


Ensimmästä kertaa Suomessa jääurheilurippileirillä oli jääkiekon lisäksi ohjelmassa myös tyttöjen ringetteharjoittelu

Jääurheilurippileirin vetovoimasta ja harvinaisuudesta kertoo paljon sekin, että leiriläisiä ilmoittautui ympäri Suomea, kauimmat leiriläiset tulivat Raumalle jopa Loviisasta asti. Juniori-Lukko vieraili maanantaina Tuki-Areenalla aistimassa riparileirin tunnelmaa ensimmäisen jääharjoituksen yhteydessä.

Juniori-Lukon piinapenkkiin pääsivät maanantaina Aleksi Vehanen Laitilan Jyskestä, Elis Möller ja Kevin Holmberg Loviisan Jääkiekkoklubista.

- Kuulin syksyllä äidiltäni tällaisesta mahdollisuudesta ja heti innostuin ajatuksesta, kertoi Möller.

- Ilmoittautuminen leirille sujui helposti ja saimme papilta aina vastaukset nopeasti, kun kysyttävää tuli. Suosittelen lämpimästi leiriä myös muille. Tempo jääharjoituksissa tuntuu olevan vauhdikkaampaa kuin meillä Loviisassa, tunnelmoi Holmberg leirin antia.

- Keskiviikon yhteisjäätä ringettetyttöjen kanssa odottelemme jo kovasti, toteaa Laitilasta kotoisin oleva Vehanen Möllerin ja Holmbergin nyökytellessä vieressä.


Leirille osallistuneille maalivahdeille oli myös oma harjoitusohjelmansa


Jokainen vuorollaan. 28 leiriläisestä 22 oli jääkiekkopoikia ja 6 ringettetyttöä


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat