Pipolätkäviikon Rauman tapahtuma Raumanmeren tekojäällä 10. helmikuuta
7.2.2020 15:01 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tekojäällä on maanantaina luvassa ruuhkaa

Tuleva viikko, 10.-16.2. on valtakunnallinen pipolätkäviikko, jonka tavoitteena on saada koko kansa liikkumaan ja nauttimaan pipolätkästä ulkojäillä keskellä kauneinta talvea.

Jääkiekkoliitto ja Liiga kannustavat seuroja, joukkueita ja kaikkia ulkojäille sydämensä menettäneitä ottamaan tuolloin ulkojäät haltuun ja tekemään yhdessä viikosta tapahtuman joka näkyy ja kuuluu ympäri Suomen.

Talven kauneudesta länsirannikolla voidaan olla montaa mieltä tämän talven osalta, mutta yhdestä asiasta on helppo olla yhtä mieltä. Raumanmeren tekojää on ollut tänä talvena raumalaisen jääurheiluharrastuksen pelastus. Jotta ulkojäiden ilosanoma saadaan leviämään mahdollisemman tehokkaasti, on pipolätkäviikko saanut oman Facebook-sivunsa, jonne jokainen voi postata omia kuvia, videoita tai muistoja ulkojäiltä.

Raumalla pipolätkäviikkoa vietetään porukalla maanantaina 10.2. klo 16 alkaen Pyynpään tekojääradalla. Klo 16-17 on tavattavissa liigajoukkueen pelaajia pienpelejä, nimmareita ja valokuvia varten.

Klo 17:15 alkaen tekojääradan kaukalossa pelataan Lukon F2-2011 -junioreiden pelejä seuraavasti:

Klo 17.15 Lukko Wild-Ässät White
Klo 18.00 Lukko Capitals-Ässät Red
Klo 18.45 Lukko Bruins-Ässät Black

Tapahtumassa myynnissä Kivikylän Huiluntuhtia, kahvia, leivonnaisia ja virvokkeita. Lisäksi paikalla luistinten teroituspalvelupiste, 5€/luistinpari.

Tuotot ohjataan Lukon F2-2011 joukkueen hyväksi.

Tervetuloa tulevana maanantaina 10.2. klo 16 alkaen Pyynpään tekojääradelle!


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat