Satanen jokaisesta Sata-Autosta ostetusta autosta Juniori-Lukon hyväksi
17.1.2020 12:59 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Lukon Nea Kaukola tutustui Sata-Auton valikoimaan

Rauman Lukko ry ja kaupungin uusin autoliike, Sata-Auto Oy, ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Ainoa aidosti paikallinen, vuonna 2018 perustettu Sata-Auto on jatkossa lukkolaisten paalupaikka mitä auton ostopaikan valintaan tulee.

Helmikuussa Kairakadun uusissa toimitiloissa palveleva Sata-Auto maksaa upeat 100 euroa tukea Lukko ry:n joukkueille jokaisesta toteutuneesta uudesta autokaupasta, kunhan asiakas vaan muistaa ostohetkellä mainita mitä Lukko ry:n joukkuetta haluaa tukea.

- Juniorilukkomme-konsepti on mitä mainioin tapa paikalliselle yritykselle tukea paikallista jääurheiluharrastustoimintaa, toteaa itsekin Lukon hienon pelaajapolun aikanaan läpikäynyt Sata-Auton toimitusjohtaja Jere Lehtinen.

- Sata-Auto ja heidän autonsa ovat jatkossa esillä myös suurimmissa turnaustapahtumissamme. Ensimmäisen kerran 4.-5. huhtikuuta 2006 -ikäluokan peräti 24:n joukkueen Euroports -kutsuturnauksessa, jossa vanhemmilla on pitkän turnauspäivän aikana erinomainen tilaisuus tutustua tai vaikka koeajaa Sata-Auton upeita kulkupelejä, iloitsee Juniori-Lukon Mikko Aikko sopimuksen junioriturnaustapahtumille tuovasta lisäarvosta.

- Mikäli liikkeemme valikoimasta ei heti mieluista vaihtoehtoa löydy, niin tuomme asiakkaille tilauksesta auton ulkomailtakin, esimerkiksi Ruotsista, kertoo Lehtinen raumalaisyrityksen palveluista.


Sata-Auton Jere Lehtinen ja asfaltti- ja kardaanikuningatar Nea Kaukola

Sata-Auto oli luonteva autokauppavalinta myös Lukko Naisten Nea Kaukolalle. Kaksi eri Jokkis-mestaruutta viime vuonna voittanut valtakunnan parhaimpiin naiskuskeihin lukeutuva Lukko-pakki oli iskenyt silmänsä valkoiseen X5 hybridibemariin, jonka ominaisuuksia ja suorituskykyä Lehtinen hänelle esitteli.

Kaukola ja Lehtinen toivottavat molemmat kaikki lukkolaiset isovanhempia ja kummeja myöden ostoksille aidosti paikalliseen autoliikkeeseen!

Miksi ostaa auto Sata-Autosta?

  • Kaikkiin autoihin on aina tehty kuntokartoitus myyntiin laitettaessa
  • Meiltä saat todella joustavat rahoitusratkaisut kaikkiin autoihin, rahoitus jopa ilman käsirahaa
  • Me vastaanotamme vaihtoautosi ja hyvitämme siitä aina kilpailukykyisen hinnan
  • Jokaisesta toteutuneesta autokaupasta 100 euron tuki toivomallesi Rauman Lukko ry:n joukkueelle

Sata-Auton löydät Kairakatu 8:sta.

Parhaiten meidät tavoittaa p. 044 986 8664 tai www.sata-auto.fi

Tervetuloa Rauman sinikeltaisimpaan autokauppaan!


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat