HPK Kiekkonaiset voitti Lukon tuplaotteluissa
24.11.2019 17:06 Uutiset / Naiset

Salla Sivula ja Karoliina Vuorenmaa palkittiin sunnuntain parhaina

Jääkiekon Naisten Liigassa syyskausi lähenee loppuaan. Lukko pelasi viikonloppuna 23.-24.11. kaksi ottelua HPK Kiekkonaisia vastaan.

Lauantaina Hämeenlinnassa loppulukemat olivat 4-1 (1-0, 0-1, 3-0). Raumalaiset pysyivät vauhdissa mukana kolmannen erän puoliväliin asti, jolloin kotijoukkue iski nopeaan tahtiin kolme osumaa. Lukon ainokaisesta vastasi Emilia Varpula.

Sunnuntaina Kivikylän Areenalla ottelu aloitettiin juhlallisesti, kun kotijoukkueen kapteeni Maija Koski saavutti naisten jääkiekossa sadan pelatun pääsarjaottelun rajapyykin. Itse pelissä HPK oli jälleen parempi, tällä kertaa lukemin 0-3 (0-2, 0-0, 0-1).

- Lauantain matsissa vastustaja rokotti muutamasta virheestämme siinä lopussa. Tänään kotijäällä oli meilläkin tekopaikkoja, mutta tehottomuuteen pitää löytää lääkkeet. Paljon on toki hyviäkin asioita nähtävillä ja viitteitä paremmasta. Matka on kuitenkin pitkä ja näistä otetaan opiksi, Lukon päävalmentaja Marko Toivonen sanoi.

Sarjataulukossa HPK on jo varmistanut paikkansa ylemmssä jatkosarjassa. Raumalaisille on pidempään ollut jo selvillä, että kausi tulee jatkumaan alemmassa jatkosarjassa.

Lukolla on alkusarjassa jäljellä vielä kaksi vierasottelua. Marraskuun viimeisenä Lukko kohtaa Tampereella Ilveksen. Joulukuun ensimmäinen päivä on odotettavissa taas kovaa pyöritystä, kun vastassa on kärkijoukkue ja puolustava Suomen mestari K-Espoo. Millä eväillä Lukko lähtee päättämään alkusarjaa ja hakemaan jo tuntumaa talven tuleviin koitoksiin?

- Normaaliin työntekoon, treeniin ja arjen perusduuniin pitää vaan keskittyä ja kokonaisvaltaisesti kehittää joka osa-aluetta, Lukko-luotsi Toivonen tiivistää.


Lukko-kapteeni Maija Koski pelasi sadannen pääsarjaottelunsa   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat