Super Arenan laukomisradat nimettiin maalitykkien mukaan
21.11.2019 20:58 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Laukomiskisan voittajaksi nousi Janne Niskala

Tuki-Areenan yhteyteen viime kesänä avattu laukaisu- ja tekniikkaharjoitteluhalli Super Arena on ollut alusta asti ahkerassa käytössä. Nyt hallin sisustus on saanut uuden ilmeen ja kaikki neljä laukomisrataa on nimetty Lukon eri aikakausien tähtipelaajien lempinimillä. Jättikokoisista banderolleista löytyy myös sanomalehti Länsi-Suomen arkistoista poimittuja kuvia ja otsikoita vuosien takaa, sekä tietenkin nostoja pelaajien saavutuksista.

Oman nimikkoradan saivat Eero ”Sikaranne” Elo, Janne ”Raumanmeren rannikkotykki” Niskala, Esa ”Amerikanmälli” Tommila ja Jouni ”Kultaranne” Rinne.

Lukko ry:n järjestämän ja länsirannikon urheilu- ja vapaa-ajan liikkeiden ykkösen, Pyörä-Nurmen sponsoroima tapahtuma järjestettiin torstaina 21.11, jossa radat vihittiin virallisesti.

Tapahtuman kohokohta oli pilke silmäkulmassa käyty Lukon kaikkien aikojen paras laukoja -kilpailu, johon onnetar oli arponut katsojat Lukon jokaisesta jääkiekon ja ringeten juniorijoukkueesta.

Tapahtuman juonnosta vastasi tv:stä tuttu kiekkoääni ja selostajaguru Jani ”Jantta” Alkio.

Lämärikisan voittajaksi kruunattiin Janne Niskala, toiseksi tuli Esa Tommila, kolmanneksi Jouni Rinne ja neljännkesi Eero Elo.

Tapahtumalla ja sen jälkeen Super Arenaan pysyvästi jäävillä toteutuksilla seura haluaa nostaa esille eri aikakausien Lukko-legendoja ja heidän upeita saavutuksiaan. Samalla Super Arenasta tuli entistäkin viihtyisämpi harjoittelupaikka.

Laukomiskilpailuun osallistuneet ovat kaikki syntyneet Raumalla ja toimivat siten paikallisina esikuvina omille nykyjunioreillemme. He toimivat esimerkkeinä siitä, että Raumalta ja Lukosta on mahdollisuus ponnistaa vaikka mihin!

Janne Niskala oli laukomiskisan ykkönen


Juontaja Jani Alkion haastattelussa Jouni Rinne


Palkintojenjaossa mukana maalivahtilegenda #35 Petri Vehanen   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat