Naisten liigapelaajat mukaan Lukon koulukiertueelle
17.10.2019 13:09 Uutiset / Naiset

Emilia Varpula, Niklas Ylitalo ja David Nemecek koulukiertueella Ihodessa

Rauman Lukko on jo vuosien ajan tehnyt vierailuja lähialueen alakouluhin ja käynyt kertomassa lapsille vinkkejä mm. terveellisiin elämäntapoihin ja liikenneturvallisuuteen liittyen. Miesten liigajoukkueen pelaajat ovat olleet odotettuja vieraita kouluissa, mutta tällä kaudella myös Lukko Naiset ovat lähteneet mukaan tähän tärkeään toimintaan.

Torstaina 17.10. Lukon koulukiertue suuntautui Pyhärannan Ihoden koululla. Liigamiehistöä edustivat David Nemecek ja Niklas Ylitalo, naisista mukana oli Emilia Varpula. Oppilaille kerrottiin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakennuspalikoista. Niitä ovat riittävä lepo, ravinto ja liikunta. Lisäksi muistutettiin reilun pelin säännöistä ja siitä ettei ketään kiusata. Opiskelun tärkeys ja mielekkäitten harrastusten merkitys tuli myös esille.

Liigapelaajat pääsivät kokeilemaan sählynpeluuta koulun liikuntasalissa. Lisäksi Ihoden koulun 1-2 luokan oppilaat saivat vierailun yhteydessä omakseen syyspimeillä tarpeelliset heijastinliivit. Marraskuussa Lukon koulukiertue jatkuu Eurajoella.   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat