Juniorilukon ajo-opetuksesta huolehtii Ajo-opisto Sinisalo
23.5.2019 14:22 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Aja! Kunhan ajat sääntöjen mukaisesti!

Aito raumalainen autokoulu, Ajo-opisto Sinisalo Oy ja Rauman Lukko Ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Ajo-opisto Sinisalosta tulee kaikkien mopo- ja auton ajokorttia tarvitsevien lukkolaisten virallinen autokoulu.

Ajo-opisto Sinisalo sponsoroi kaikkia 2004-syntyneitä ja sitä vanhempia Lukko ry:n jääkiekko- ja ringettejoukkueita jokaisesta uudesta ”Lukko-oppilaasta”, joka kurssille ilmoittautumisen yhteydessä muistaa mainita mitä Lukko ry:n joukkuetta haluaa autokouluvalinnallaan tukea.

Yhteistyön synerginen slogan - Aja! Kunhan ajat sääntöjen mukaisesti! – tulee jatkossa näkymään ja muistuttamaan yhteistyöstä Lukon C-ikäisten ja sitä vanhempien joukkueiden harjoittelu- ja pelipaikkana toimivassa Rauman harjoitusjäähallissa.

Ajo-opisto Sinisalon kurssilla parhaillaan teoriaa ja ajo-oppia saavat Lukon pelaajista mm. Onni Korkka ja Olli Sorsa (kuvassa), jotka kehuvat kilvan Ajo-Opisto Sinisalon ystävällistä ja joustavaa palvelua.

- Huipulle tähtäävän nuoren pelaajan arki sisältää monenmoista ohjelmaa ja harjoitusta. Autokoulu teoriaopintoineen on kuitenkin asia, josta en halua tinkiä, vaan halusin hoitaa asian kerralla kunnolla. Näin voin tulevina vuosina autoilla turvallisin mielin tietäen, että olen saanut ajamiseen ammattilaisten antaman parhaan mahdollisen opetuksen, kertoo B-juniorina viime kaudella pelannut ja kauden päätteeksi parhaan joukkueen ratkaisevin pelaaja -palkinnon pokannut Olli Sorsa.

Ajo-opisto Sinisalon yrittäjä Kari Sinisalo päätti tarttua yhteistyömahdollisuuteen heti, kun sitä heille tarjottiin.

- Paikallisena ja aitona raumalaisena autokouluna Lukko oli meille itsestään selvä valinta. Odotamme innolla alkavaa yhteistyötä ja sen myönteistä vaikutusta opiskelijamääriimme, Sinisalo perustelee.

- Nuoret haluavat saada laadukasta ja ammattimaista ajo-opetusta paljon mielummin joltain muulta kuin omalta kotikoutsilta – isältä tai äidiltä. Heidän kanssaan opetellaan jo muutenkin ihan riittävän montaa muuta arjen asiaa ja perustaitoa. Erimielisyyksiäkin on jo kuulemma ihan riittävästi, Sinisalo päättää hymyssä suin.


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat