Siemen-Flora ja Juniorilukko aloittavat yhteistyön
26.4.2019 16:14 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Puutarhamyymälä palvelee osoitteessa Papinhaankatu 12

Rauman Lukko ry sekä puutarha-alan tuotteisiin ja palveluihin erikoistunut Siemen-Flora Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Juniorilukkomme -yhteistyökonseptin mukaisesti jokaisesta Siemen-Florassa tehdystä ostoksesta ohjataan tukea suoraan Lukon juniorijoukkueille, kunhan muistaa ostohetkellä kassalla mainita mitä Lukon juniorijoukkuetta haluaa tukea.

- Juniorilukon ydintehtäviin kuuluu kasvattaa ja kehittää pienistä pelaajan aluista jääurheilun kilpa- ja harrastepelaajia. Kun lapsi ja nuori tulee toimintaamme mukaan, hän astuu lukkolaiselle urheilijan pelaajapolulle. Polku alkaa luistelu-, Leijona-, tai -ringettekoulusta ja jatkuu toivottavasti aina huipulle asti, Lukon toiminnanjohtaja Jari Neuvonen kertoo.

Matkan varrella pelaajat saavat urheilullista kasvatusta, jonka avulla on mahdollisuus edetä systemaattisesti ja pitkäjänteisesti omien kykyjensä ja tavoitteidensa edellyttämällä tavalla. Urheilullisuuden lisäksi Lukon pelaajapolulla pelaajia kasvatetaan tekemään yhteistyötä, kantamaan vastuuta positiivisen ja rakentavan ilmapiirin rakentamisesta ja vaalimisesta sekä kehittämään omia henkisiä vahvuuksiaan. Näitä henkisiä vahvuuksia ovat itseluottamus, saavutustarve, vastuullisuus sekä ajatusten ja tunteiden hallinta. Seuratoiminnasta saadut opit kantavat läpi koko elämän.

- Haluamme osaltamme olla tukemassa raumanseutulaista juniorijääurheilua ja helpottamassa perheiden arkea. Lukon tarjoama yhteistyömalli on tähän erinomainen ratkaisu, kertoo Siemen-Floran toimitusjohtaja Janne Ylivuori.

Oheisessa kuvassa toimitusjohtaja Ylivuorta kättelee yhteistyön merkeissä Lukko ry:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Mikko Aikko.

Siemen-Florasta löytyykin talousalueen laajin valikoima tuotteita ja palveluita pihamaalla tapahtuvaan kasvuun. Yrityksen asiantunteva ja yli 70-vuotta Raumalla jatkunut palvelu varmistaa, että pihalla työskennellään juuri asiakkaan tarpeita parhaiten palvelevilla välineillä. Siemen-Florasta saat kaikki alan tuotteet siemenistä puutarhakoneisiin!

Lisävinkkejä pihan hoitoon, istutukseen, leikkuuseen, suojaukseen ja kalkitukseen saa poikkeamalla Siemen-Floran myymälässä osoitteessa Papinhaankatu 12. Siemen-Flora palvelee koko Lukko-perhettä arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-14.   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat