Tuki-Areenan viereen uusi laukaisu- ja tekniikkaharjoitteluhalli
SeuraJulkaistu: 16.04.2019 00.00

Tuki-Areenan viereen uusi laukaisu- ja tekniikkaharjoitteluhalli

Raumalaiskiekkoilun Tuki ry rakentaa Raumalle laukaisu- ja tekniikkaharjoitteluhallin. Vuonna 2012 käyttöön vihityn Tuki-Areenan viereen parhaillaan rakenteilla oleva kokonaan uusi oheisharjoittelutila valmistuu toukokuussa 2019.

Halliin tulee yhteensä neljä jääkiekkomaalilla varustettua laukomisrataa. Jokaisen radan pituus on kahdeksan metriä. Laukaisu- ja tekniikkaharjoittelualueen alustaksi tulee INICE Finlandin toimittama synteettinen muovijää. Areenalta löytyy myös kumimattoalustainen hyppy- ja juoksusuora.

Kyse on valtakunnallisestikin erittäin merkittävästä uudisrakennushankkeesta. Kyseessä on ensimmäinen seuravetoinen laukaisu- ja tekniikkaharjoitteluun tarkoitettu hallihanke koko Suomessa. Halli mahdollistaa laadukkaat harjoitteluolosuhteet paitsi Lukon omille joukkueille, mutta myös muille laukaisu- ja tekniikkaharjoittelusta kiinnostuneille.

- Rauman Lukko haluaa jatkaa valitsemaansa edelläkävijyyden tietä. Haluamme luoda uudenlaiset ja innostavat, sääolosuhteista riippumattomat harjoittelu- ja liikuntaolosuhteet raumalaisten käyttöön, Rauman Lukko ry:n puheenjohtaja Mikko Kosonen kertoo.

Hallin rakennuskustannuksista vastaa Raumalaiskiekkoilun Tuki ry, joka vuokraa hallin Rauman Lukko ry:lle. Areena tulee olemaan kaikille avoin harjoittelutila.

Lisätiedot:
Jari Neuvonen
Rauman Lukko ry, toiminnanjohtaja
040 516 1527
jari.neuvonen(a)juniorilukko.fi

Laukaisuhallin pohjapiirros