Rauman Lukko ja SJL pilotoivat Parempaa Peliä-hankkeen Raumalla
9.8.2018 15:21 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Lisää jääharjoitusmahdollisuuksia ja helpotusta muiden lajien harrastamiseen

Rauman Lukko ja Suomen Jääkiekkoliitto aloittavat yhteistyössä ”Parempaa Peliä” -hankkeen E- ja F-junioreiden toiminnan kehittämiseksi. Hankkeen lähtökohtina ovat yhteiskunnallinen huoli lasten liikkumattomuudesta ja toisaalta yksipuolisesta harrastamisesta. Lisäksi lajivalinta joudutaan tekemään monessa tapauksessa kovin nuorena.

Hankkeella pyritään mahdollistamaan useamman eri lajin harrastamisen yhtäaikaisesti. Lisäksi hanke antaa perheille mahdollisuuden valita jääkiekon harrastamiseen käytettävät päivät. Pilottihanke käynnistyy kenttätoiminnan tasolla lokakuussa 2018.

Kolmivuotisen hankkeen vetäjäksi Rauman Lukko ry on palkannut Tommi Kaikkosen. Kaikkonen on koulutukseltaan urheiluvalmentaja sekä liikunnan opettaja, ja hän on toiminut Rauman Lukon eri valmennustehtävissä viimeiset kolme vuotta. Kaikkonen aloittaa tehtävässä syksyn aikana.

Mikä tulee muuttumaan?

Perinteisesti kuukausimaksu on ollut kaikille perheille yhtäläinen riippumatta tapahtumiin osallistumisesta. Hankkeen tarkoituksena on, että perheet maksavat vain niistä tapahtumista, joihin lapsi on osallistunut. Varuspankki- ja seuramaksut kerätään edelleen.

Ohjattujen harjoitustapahtumien määrää kasvatetaan jokaiselle arkipäivälle. Tällä tavalla lapsi voi huoletta harrastaa muitakin harrastuksia ja valita jääkiekosta ne harjoituspäivät, jotka eivät mene päällekkäin muiden harrastusten kanssa. Tällä tavalla jääkiekkoharrastus mahdollistaa joustavasti muidenkin lajien harrastamisen.

Elo- ja syyskuu toimitaan E- ja F-ikäluokissa vanhalla mallilla, eli ikäluokka kerää tarvittavan suuruisen kuukausimaksun ja harjoituskertoja on 2-3 kertaa viikossa.

Jokaisen hankkeessa mukana olevan ikäluokan vanhempainpalaverissa tullaan esittelemään pilottihanke yksityiskohtaisesti.

Juniorilukon toimiston päätoimisten valmentajien vastuualueet muuttuvat seuraavasti:

C2-nuoret ja Sateenvarjoseurat: Antti Saarinen

D1-D2: Janne Mäkitalo

E1-F2: Tommi Kaikkonen

LKK: Janne Mäkitalo


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat