Rauman Lukko on lanseerannut uuden koko perheen ulkoilutapahtuman Kettumaan, jossa liikunnallista ja hauskaa puuhaa riittää perheen pienimmillekin. Kaudella 2021-2022 järjestettiin kaksi Kettumaa-tapahtumaa, ensimmäinen la 12.2. ja toinen la 12.3.

Tapahtumissa tutustutaan liikunnan, luistelu, hiihtämisen, jääkiekon ja ringeten saloihin monipuolisten liikuntapisteiden avulla. Jokaisella pisteellä on oma vetäjänsä, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Eri pisteillä muun muassa tutustutaan jäähän, luistimiin ja mailaan, sekä käydään aarrejahdissa. Otathan omat luistimet, kypärän ja sukset mukaan! Tapahtuman ohjaajina toimii WinNovan liikunnanopiskelijat ja hiihtorastilla Rasti-Lukon.

Näiden lisäksi Kettumaassa järjestettiin aikuisten luistelukoulu ja lasten hiihtoon tutustumista Rasti-Lukon ja Länsi-Suomen OP:n mahdollistamana.

Kiukaisten Jääkolkkaajien opastuksella pääsee tutustumaan jääkolkan saloihin.

Pyörä-Nurmi oli myös mukana ja tarjosi luistinten teroitusta perheen kaiken ikäisille luistelijoille.

Koko tapahtuman ajan käytössä olivat Lähdepellon luistelualueet: toinen mailattomille luistelijoille, toinen mailallisille. Tuki-Areenan kahvio palvelee kävijöitä koko tapahtuman ajan, jonka lisäksi paikalta löytyy myös makkaranmyyntipiste

Lähdepellon koirapolun varrelta löytyi lisäksi Metsämörri-piste, jossa niin lapset kuin aikuisetkin pääsivät ihmettelemään Suomen luonnon monimuotoisuutta leikkien kauttan.

Kettumaa on tarkoitus startata uudelleen, lumen ja jään tultua, 2022 joulukuussa.

Nähdään Kettumaassa!

Lisätiedot / Rauman Lukko ry:

Antti Saarinen, seurapäällikkö, 044 765 7799

Severi Koskinen, seuravalmentaja, 040 764 7372

Jenni Valonen, tyttöjääurheilukoordinaattori, 050 307 7819