Kaikille Rauman Lukko ry:n jäsenille tarjolla oleva liikunnallinen Lukko-synttärit -konsepti on vastaus jo pitempään raumanseutulaisia perheitä harmittaneeseen suppeaan syntymäpäiväviettotapojen tarjontaan. Tänä päivänä moni perhe haluaisi vietää syntymäpäivät kodin sijaan jossain muualla, jolloin välytytään monelta vaivalta, esimerkiksi ylimääräiseltä kodin siivoamiselta ennen ja jälkeen juhlien. Myös sopivan ohjelman keksiminen virtaa täynnä olevalle synttäriväelle tuottaa monelle usein päänvaivaa.

- Hauskiksen lopetettua Raumalle ei montaa säästä riippumatonta liikunnallista lasten ja nuorten synttärien viettopaikkaa jäänyt ja toisaalta Tuki-Areenalla on suosituimpana syntymäpäivien viettoaikana, viikonloppuisin, vapaata jäätä tarjolla, kertoo Juniori-Lukon Mikko Aikko konseptin synnystä.

- Lukolla on tarjota valtakunnan parhaat säästä riippumattomat jääurheiluolosuhteet Lähdepellon alueella Tuki-Areenan ja Super Arenan muodossa, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti Lukon omille jäsenille. Jatkossa näistä huippuolosuhteista päästään nauttimaan myös iloisten syntymäpäiväjuhlien merkeissä, täydentää Aikko.

Lukko-synttäripaketteja on tarjolla kahta erinlaista, suolaisempi Lämäri tai makean ystäville suunniteltu Rannari. Sankarin mukaan nimetty seurueen oma pukukoppi ja päivästä sankariile muistoksi jäävä Lukko-tuote lämmittävät sankarin mieltä varmasti pitkään.

Jäällä touhuamiseen saa halutessaan tilattua vetäjänkin, jos omat kyvyt eivät siihen riitä. Lisämaksullisena ohjaajana toimivat Lukko Naisten edustusjoukkueen pelaajat, jotka noutavat jäälle valmiina olevan ryhmän pukuhuoneesta ja palauttaa heidät sinne takaisin jääosuuden päätteeksi. Jäällä touhutaan ja pelataan synttäriseurueen ja sankarin toiveita kuunnellen. Lasten suosikki Eetu-kettu on sekin tilattavissa juhlavieraaksi lisähintaan.

Musiikin soittaminen onnistuu sekin helposti Tuki-Areenan äänentoistolaitteita itse käyttäen, jolloin varmistutaan, että juhlilla soi juuri se musiikki mitä päivänsankari itse haluaa kuunnella. Puhelimeen johto kiinni ja esimerkiksi Spotifystä haluttu lista soimaan.

Super Arenan laukomiskisailun tai Tuki-Areenan jumppasalin leikkihetken jälkeen juhlat huipentaa herkutteluhetki Tuki-Areenan Junnu-Lämäri -kioskin kahviotilassa.

Lukko-synttäreille osallistuvia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta ja tästä syystä synttäriseurueen juhlien aikaisesta toiminnasta ja liikkumisesta alueella vastaa aina täysi-ikäinen juhlavastaava, esimerkiksi oma huoltaja.

Lukko-synttärit ovat tarjolla ensi vaiheessa vain Rauman Lukko ry:n jäsenille. Sankarin tai jommankumman hänen huoltajistaan tulee olla Lukko ry:n jäsen. Jäseneksi liittyminen onnistuu helposti täältä. Lukko ry:n jäsenmaksun suuruus on iästä riippuen 10 tai 30 euroa.

Lukko-synttärien varaaminen tapahtuu sähköpostitse: synttarit@juniorilukko.fi viimeistään kahta viikkoa ennen haluttua juhlapäivää (la tai su).Lukko-synttärien varausmaksu 115 € maksetaan viimeistään viikkoa ennen juhlapäivää Lukko ry:lle. Loppuosa hinnasta, synttäriseurueen koosta riippuen, maksetaan Tuki-Areenan Junnu-Lämäri -kioskille ennen juhlien alkua. Vastineeksi seurue saa kassalta sankarin nimikkopukukopin avaimen ja kassillisen Lukon paitoja ja ringetterinkuloita käyttöönsä juhlien ajaksi. Kassi ja sisältö palautetaan juhlien päätteeksi kioskinpitäjälle.

Mikäli juhlat peruuntuvat sovitaan ensisijaisesti uudesta juhlien ajankohdasta. Jos vaihtoehtoista aikaa ei löydy palautetaan 115 € varausmaksusta 65 €. Loppuosa, 50 €, menee juhlien järjestelykuluihin ja sitä ei asiakkalle palauteta juhlien peruuntumisesta huolimatta.

Tervetuloa viettämään hauskaa ja likkunnallista synttärijuhlapäivää!