Seurajäsenyys

Rauman Lukko ry:n vuosikokous on päättänyt seuran jäsenmaksuksi vuodelle 2019 alle 18-vuotiaalle jäsenelle 10€ ja vanhemmille jäsenille 30€. Seuran ainaisjäsenmaksu on 300€.

Rauman Lukko ry:n jäsenistön muodostavat kaikki seuran toiminnassa mukana olevat sekä seuran jäseneksi liittyneet. Suoritettuasi jäsenmaksun saat postitse Rauman Lukko ry:n jäsenkortin. Jäsenkortti on voimassa 30.9.2020 asti.

Aikuisjäsenet saavat jäsenkorttia vastaan Rauman Lukon kausikirjan 2019–2020. Kausikirjan voi noutaa Rauman Lukon toimistolta, Kuninkaankatu 3.

Seurajäseneksi voi ilmoittautua täyttämällä lomakkeen täältä.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai huomautettavaa jäsenmaksun suhteen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen tiedotus(a)juniorilukko.fi

JÄSENEDUT KAUDELLA 2019–2020

  • 15% alennus Rauman Lukon normaalihintaisista fanituotteista Kivikylän Areenan myyntipisteestä tai Rauman Lukko Oy:n toimistolta, Kuninkaankatu 3.
  • Tifosi ja Aura Lounge 10% alennus ruoasta. Buffetlounas 8,50 €. Samat edut myös Lukko Naisten kausi- ja kannattajakorteilla.
  • Urheiluliike Pyörä-Nurmi: luistimien ostajille terien ja kenkien muotoilu sekä vahanauhat kaupan päälle. Kaikista Pyörä-Nurmella tehdyistä ostoksista 3% bonus Lukon juniorijoukkueille, edellyttäen että ostohetkellä muistat mainita mitä joukkuetta haluat tukea.   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat