Seurajäsenyys

Rauman Lukko ry:n vuosikokous on päättänyt seuran jäsenmaksuksi kaudelle 2020-2021 pelaajajäsenille 10 €, toimihenkilöjäsenille 0 € ja muille varsinaisille jäsenille 30 €. Seuran kannattajajäsenien, yksityisten henkilöiden tai yritysten, jäsenmaksu on 150 € kaudelta.

Pelaajajäsenien ilmoittautuminen tapahtuu joukkueiden kautta automaattisesti. Toimihenkilöille tulee oma ilmoittautumislomake, kun kokoontumiskiellot poistuvat ja toiminta pääsee jälleen alkamaan. Jokaisen toimihenkilön tulee tehdä ilmoittautuminen henkilökohtaisesti ja aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

Rauman Lukko ry:n jäsenistön muodostavat kaikki seuran toiminnassa mukana olevat sekä seuran jäseneksi liittyneet. Suoritettuasi jäsenmaksun saat postitse Rauman Lukko ry:n jäsenkortin. Jäsenkortti on voimassa 30.9.2021 asti.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai huomautettavaa jäsenmaksun suhteen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: tiedotus(a)juniorilukko.fi

JÄSENEDUT KAUDELLA 2019–2020 (voimassa 30.9.2020 asti)

  • 15% alennus Rauman Lukon normaalihintaisista fanituotteista Kivikylän Areenan myyntipisteestä tai Rauman Lukko Oy:n toimistolta, Kuninkaankatu 3.
  • Tifosi ja Aura Lounge 10% alennus ruoasta. Buffetlounas 8,50 €. Samat edut myös Lukko Naisten kausi- ja kannattajakorteilla.
  • Urheiluliike Pyörä-Nurmi: luistimien ostajille terien ja kenkien muotoilu sekä vahanauhat kaupan päälle. Kaikista Pyörä-Nurmella tehdyistä ostoksista 3% bonus Lukon juniorijoukkueille, edellyttäen että ostohetkellä muistat mainita mitä joukkuetta haluat tukea.


Kauden 2020-2021 jäsenedut ilmoitetaan myöhemmin.   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
Kategoriat