Seurajäsenyys

Rauman Lukko ry:n vuosikokous on päättänyt seuran jäsenmaksuksi kaudelle 2020-2021 pelaajajäsenille 10 €, toimihenkilöjäsenille 0 € ja muille varsinaisille jäsenille 30 €. Seuran kannattajajäsenien, yksityisten henkilöiden tai yritysten jäsenmaksu on 150 € kaudelta.

Pelaajajäsenien ilmoittautuminen tapahtuu joukkueiden kautta automaattisesti. Toimihenkilöille tulee oma ilmoittautumislomake, kun kokoontumiskiellot poistuvat ja toiminta pääsee jälleen alkamaan. Jokaisen toimihenkilön tulee tehdä ilmoittautuminen henkilökohtaisesti ja aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

Rauman Lukko ry:n jäsenistön muodostavat kaikki seuran toiminnassa mukana olevat sekä seuran jäseneksi liittyneet. Suoritettuasi jäsenmaksun saat postitse Rauman Lukko ry:n jäsenkortin. Jäsenkortti on voimassa 30.9.2021 asti.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai huomautettavaa jäsenmaksun suhteen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: tiedotus(a)juniorilukko.fi

JÄSENEDUT KAUDELLA 2020–2021 (voimassa 1.10.2020 alkaen)

  • 15% alennus Rauman Lukon normaalihintaisista fanituotteista Kivikylän Areenan myyntipisteestä tai Rauman Lukko Oy:n toimistolta, Kuninkaankatu 3.
  • Tifosin Ala carte listaruuista 10% alennus.
  • Kivikylän Areenan Aura Loungen ja Tifosin lounashinnasta 1,50 € alennus. Samat edut myös Lukko Naisten kausi- ja kannattajakorteilla.
  • Kaikki yllä mainitut alennukset koskevat koko perhettä edellyttäen, että ainakin yhdellä perheenjäsenellä on voimassa oleva Rauman Lukko ry:n pelaaja,- toimihenkilö- tai seurajäsenkortti.
  • Urheiluliike Pyörä-Nurmi: luistimien ostajille terien ja kenkien muotoilu sekä vahanauhat kaupan päälle. Kaikista Pyörä-Nurmella tehdyistä ostoksista 3% bonus Lukon juniorijoukkueille, kunhan muistat mainita Juniorilukon joukkueen nimen mitä haluat tukea.


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat