Sami Piilikangas: "Joukkueella on kaikki niin hyvin tässä kohtaa kuin voi olla"
Julkaistu: 15.03.2023 14.24

Sami Piilikangas: "Joukkueella on kaikki niin hyvin tässä kohtaa kuin voi olla"

Naisten Liigan karsintasarja käynnistyy lauantaina 18.3., jolloin Lukko saa Westinghouse Areenalle vastaansa kello 11.00 alkavaan otteluun Kiekko-Espoo Akatemian. Joukkueet ovat joutuneet odottelemaan pelien jatkumista taas melko pitkään, sillä runkosarja päättyi jo kolme viikkoa sitten. Lukko piti pelituntumaa yllä pelaamalla kaksi harjoitusottelua U14-poikia vastaan. Noiden pelien saldo oli voitto ja tappio.

- Joo, saimme kaksi hyvää peliä tähän kohtaan ja näin saimme pidettyä edes hiukan pelituntumaa yllä. Poikia vastaan pelit tuo meille aina oman haasteen luistelun ja pelinopeuden kanssa, joka pakottaa meidän pelaajia toimimaan nopeammin pelitilanteissa, paalutti päävalmentaja Sami Piilikangas.

Lauantaisen pelin alkamisaika on siksi noin aikainen, kun joukkue suuntaa suoraan siitä tien päälle ja kohti napapiiriä sekä siellä sunnuntaina odottaa RoKi-ottelua. Lappi Areenalla ottelu alkaa kello 14.30.

- Joukkueella on kaikki niin hyvin tässä kohtaa kuin voi olla. Kyllähän tämä kolmen viikon tauko tässä kohtaa on ollut haastava ja hiukan arveluttaa, että miten pelit lähtee taas käyntiin. Nyt tarvii vain laittaa kaikki likoon viimeisiin viikkoihin ja sitten ihmetellään, että mihin se riitti, totesi Piilikangas lopuksi.

Karsintasarjan kolmas joukkue on HIFK Akatemia ja heidät Lukko kohtaa ensimmäisen kerran 25.3. Pirkkolassa. Sarjan viimeinen kierros pelataan sunnuntaina 2.4. eli samana päivänä eduskuntavaalien varsinaisen äänestyspäivän kanssa.