Tappio ei paljon harmittanut - Maija Kosken ura jatkuu
Julkaistu: 10.04.2022 18.03

Tappio ei paljon harmittanut - Maija Kosken ura jatkuu

Tappio Sportille ei paljon harmittanut

Lukko kärsi tappion Vaasan Sportille kauden viimeisessä Naisten liigan karsintasarjan ottelussa maalein 3-6 (2-1, 1-2, 0-3). Tappio ei kuitenkaan raumalaisjoukkuetta paljon harmittanut, sillä nousu Naisten liigaan kaudeksi 2022 - 23 oli varmistunut jo aiemmin.

Lukon maaleista vastasivat Pinja Koskinen, Aliisa Toivonen ja Mette Karru. Vaasalaisonnistujat olivat puolestaan Noora Mylläri, joka onnistui kolmesti ja maalin naiseen viimeistelivät Susanna Viitala, Mari Tervala sekä Julia Tunturi . Sport putoaa voitosta huolimatta Naisten Mestikseen, joten hattutempun tehnyt Mylläri varmasti kiinnostaa useampaakin liigaseuraa.

- Saatiin pitkä, pitkä kausi päätökseen. Toukokuun alusta lähdettiin liikkeelle ja suurimpana tavoitteena oli sarjapaikan nostaminen ensi kaudelle ja se saavutettiin. Olen tosi ylpeä tästä joukkueesta kuinka sitoutuneita he ovat olleet tekemiseemme ja kuinka paljon he ovat laittaneet itseään likoon siihen, että Lukon naiset kehittyy ja pärjää, totesi vastuuvalmentaja Sami Piilikangas.

Kapteeni Maija Koski paljasti myös tulevaa

- Oli aika pitkä kausi ja kerrankin päästiin pelaamalla Naisten liigaa eli ei tarvinnut odottaa, että joku luopuu sarjapaikasta tai häviää jonkun pelin. Tämä nousu on kerrankin ansaittu työllä ja opeteltu voittamaan pelejä, sanaili tyytyväinen Maija Koski.

Kosken oman uran jatkokin kiinnostaa kaikkia ja siihenkin saatiin helpottava vastaus, kun kapteeni ilmoitti se jatkuu.

- Ura todellakin jatkuu, mä ilmoitan kyllä sitten erikseen, kun on lopettamisen aika, totesi Koski lopuksi.