Sami Piilikangas: "Kevät on mukavaa aikaa pelata tiukkoja pelejä."
Julkaistu: 25.03.2022 12.03

Sami Piilikangas: "Kevät on mukavaa aikaa pelata tiukkoja pelejä."

Naisten liigan karsintasarja käynnistyy tulevana viikonloppuna ja se pelataan tiiviinä kolmen viikonlopun pakettina. Lukon lisäksi sarjassa pelaavat Rovaniemen Kiekko, Vaasan Sport sekä Alavuden Peli-Veikot.

- Todellakin viimeinen rutistus kauteen alkaa tulevana viikonloppuna Rovaniemellä. Pääsemme myös lähtemään sarjaan hyvistä asetelmista, totesi joukkueen vastuuvalmentaja Sami Piilikangas.

Avausviikonloppuna Lukko pelaa myös Vaasassa Sportia vastaan. Seuraavassa viikonvaihteessa joukkueella onkin vuorossa back-to-back-taisto APV:tä vastaan, ensin kotona. Kausi päättyy raumalaisseuran osalta 10.4., kun joukkue kohtaa Sportin Eurajoella. Päivää aiemmin Westinghouse Areenalla vierailee RoKi. Tuon jälkeen on sitten selvillä se, että mitkä kaksi joukkuetta pelaavat ensi kaudella Naisten Liigaa.

- Joukkue on valmis taisteluun. Meidän pitää saada heti alusta lähtien kova työmoraali ja sitoutuminen joukkueena pelaamiseen, niin hyvä tulee, paalutti Piilikangas.

Huhtikuussa on jo varmasti lämpimiä kevätpäiviä, mutta toivottavasti siitä huolimatta kansa löytää tiensä Eurajoen Westinghouse Areenalle kannustamaan Lukon naisia. Lopuksi vielä vastuuvalmentajan terveiset kiekkoyleisölle.

- Kevät on mukavaa aikaa pelata tiukkoja pelejä.