Saara Rintamaa nollasi espoolaiset
Julkaistu: 18.12.2021 19.41

Saara Rintamaa nollasi espoolaiset

Lukon perjantainen tappio Alavudella oli lauantaina muisto vain, sillä joukkue kaatoi kotikentällään Kiekko-Espoo Akatemian maalein 3-0 (1-0, 2-0, 0-0). Ristiinkarsinnoissa pelataan vielä yksi ottelu, kun K-Espoo kohtaa kotonaan APV:n, mutta tuota peliä Lukon ei tarvitse enää kauheasti jännittää.

- Pelattiin hyvä ja saatiin nostettua hyvin tasoa eilisestä. Mentiin oikeasti ja haluttiin voittaa ja sehän myös tuli, totesi Rintamaa.

Lukon maaleista lauantaina vastasivat Ella Harjula, Sara Hyytiä ja Charlotta Lundström. Espoolaiset saivat kolmannessa erässä vielä etsikkoaikansa, kun pääsivät pelaamaan minuutin ja 48 sekuntia viidellä kolmea vastaan. Lukko-puolustus ja Saara Rintamaa kuitenkin selvittivät tuon kurimuksen. Näin kevätkaudella Eurajoella pelataan Naisten liigan alempaan jatkosarjaa.

- Saimme nostettua tasoa eilisestä. Peli APV:tä vastaan meni vähän hermoiluksi. Tänään olimme ytimessä ihan koko päivän, mahtava nähdä tuollaista sitoutunutta ryhmää. Joukkue oli jopa vähän liian innokas ja piti lyödä vähän käsijarrua. Huomenna pelataan vielä yksi peli, K-Espoo kohtaa APV:n ja siinä ratkeaa se, että mitä tapahtuu. Me olemme tehneet oman osamme, paalutti tyytyväinen vastuuvalmentaja Sami Piilikangas.