Sami Piilikangas: "Nähtiin hiukan, että missä tällä hetkellä mennään"
Julkaistu: 23.06.2021 12.01

Sami Piilikangas: "Nähtiin hiukan, että missä tällä hetkellä mennään"

Lukon naisjoukkue kohtasi seuran alle 15-vuotiaat pojat kahdesti, häviten molemmilla kerroilla. Esimmäisen ottelun lopputulos oli 6-2 ja toisen 6-4. Naisten joukkueesta Aliisa Toivonen heilutti verkkoa neljä kertaa.

- Poikia vastaan on mukava pelata. Taklata ei saanut, mutta peli oli silti kovempaa ja saa vääntää enemmän. Peli oli hyvää harjoitusta ensi kauteen ja kiva oli päästä pelaamaan uusienkin tyttöjen kanssa. Aina tuntuu mukavalta heilutella verkkoa, sanaili Toivonen.

Poikien vastuuvalmentamentaja Niilo Kantola oli erityisen ilonen siitä, pojat pääsi vihdoin pelaamaan. Sillä pelit naisia vastaan olivat ensimmäiset sitten marraskuun.

- Saatiin uusi kausi uuden joukkueen kanssa avattua. Pitkä tauko peleistä luonnollisesti vielä näky, mutta mitä pidemmälle peli eteni, niin enemmän saatiin niitä asioita näkyville kuin haluttiinkin, jatkoi Kantola.

Naisten vastuuvalmentaja Sami Piilikangas totesi, että tuloksellisesti joukkue hävisi molemmat pelit, mutta sai paljon kaivattua kokemusta.

- Siis kokemusta saatiin yhteisestä tekemisestä uusien ja vanhojen pelaajien kesken. Nähtiin hiukan, että missä tällä hetkellä mennään ja saatiin urheilullista vastinetta pelistä. U15-ikäluokka sopii meille pelillisesti hyvin, sillä he tuovat mukanaan kovuutta ja vauhtia, jatkoi Piilikangas.

Piilikangas kertoi myös, että kesäjakso päättyy tällä viikolla. Ringissä on ollut hyvä ja tiivis porukka läpi kesän.

- Pelaajista on huokunut halu kehittyä. Ollaan pyritty luomaan uutta ja vahvempaa pohjaa urheilijaksi kasvamiseksi. Hyvillä mielin kohti syksyä, totesi Piilikangas lopuksi.