Tyttöjen jääpelit 2022-2023
Julkaistu: 05.08.2022 17.00

Tyttöjen jääpelit 2022-2023

Tyttöjen jääpelissä opitaan luistelua sekä ringeten ja jääkiekon perustaitoja. Leikinomaiset harjoitukset laittavat mielikuvituksen liikkeelle, houkuttelevat lasta liikkumaan ja oppimaan uusia taitoja. Luistelun opettelu edistää monipuolisesti liikunnallisuutta ja kehittää mm. tasapainoa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja ketteryyttä. Harjoituksissa opetellaan myös toimimaan osana ryhmää ja ottamaan toiset huomioon.

Tyttöjen jääpelit on tarkoitettu 2015-2017 syntyneille tytöille. Ohjatut jäävuorot perjantaisin 2.9. alkaen Tuki-Areenalla klo 17-18. Tämä toimii vakiovuorona koko kauden ajan. Paikalla on hyvä olla noin 15 minuuttia ennen jään alkua, jotta ehtii pukea varusteet rauhassa päälle. Ryhmälle tarkoitetun pukukopin löydätte aulan telkkarista. Tavoitteena on, että tytöistä saataisiin muodostettua tytöille oma peliryhmä Kettuliigaan.

Alkuun pääsee, kun mukaan ottaa hokkarit, ristikollisen kypärän, kaulasuojan ja talvihanskat. Sen jälkeen varusteita kannattaa hankkia innostuksen myötä. Jos harrastus tuntuu mukavalta ja sitä aiotaan jatkaa, suosittelemme kaikkia varusteita jo turvallisuuden takia. Ringetessä ja jääkiekkossa on lähes samat varusteet eli ei tarvitse kuin yhdet varusteet ja meiltä saa hienon uuden pelipaidan kauden ajaksi lainaan. Myös omalla nimellä ja raikkaalla vedellä varustettu juomapullo on hyvä olla mukana.

Äiti, isä ja sisarukset voivat seurailla kentän tapahtumia vaihtoaitioista tai, jos luistin kulkee, ottaa omat luistimet mukaan ja potkaista itsekin vauhtiin jäällä.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE LÖYTYY TÄÄLTÄ

Toiminta on osallistujille maksutonta. Ilmoittautumisen yhteeydessä suoritetaan alle 18-vuotiaan pelaajan seurajäsenmaksu 10€. Lisäksi veloitetaan lajiliiton edellyttämä 3€ pelipassi (Kiekkokoulurekisteröinti). Pelaajat eivät ole seuran puolesta vakuutettuja. Lapsen huoltajan vastuulla on huolehtia urheiluharrastuksen kattavasta vakuutuksesta.

Lisätietoja:

Jenni Valonen, 050 307 7819 jenni.valonen@juniorilukko.fi