Special Hockey tarjoaa elämyksiä erityislapsille - ilmoittaudu mukaan!
Julkaistu: 01.08.2022 14.00

Special Hockey tarjoaa elämyksiä erityislapsille - ilmoittaudu mukaan!

Rauman Lukko aloitti kevttalvella 2018 ensimmäisenä kotimaisena jääkiekon liigaseurana erityislapsille tarkoitetun Special Hockey -harrastetoiminnan. Sen tunnuslauseena on alusta asti ollut "Jääkiekko kuuluu kaikille". Tavoittena on tuoda harrastus helposti saavutettavaksi kaikille kouluikäisille erityislapsille, niin tytöille kuin pojille.

Tämä matalan kynnyksen toiminta tarkoittaa sitä, että mukaan voi tulla ilman diagnoosirajoja. Edellytyksenä on, että osallistujalta onnistuu seisominen luistimillaan.

Toiminta on pelaajille maksutonta. Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan seuran vuosikokouksen päätöksen mukainen 10 € pelaajajäsenmaksu ja Jääkiekkoliiton edellyttämä 2 € pelipassimaksu (Nuorten harrastajarekisteröinti). Lisenssikortin saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE LÖYTYY TÄÄLTÄ

Special Hockeyn ensimmäinen harjoitus on torstaina 25.8. klo 15:00 - 16:00, joka toimii vakiovuorona joka torstaina. Toinen harjoitusaika alkaa lauantaisin 10.9. eteenpäin klo 11:15 - 12:15.

Pelaajille riittää varusteiksi luistimet, ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja maila. Varustuksen täydentäminen on suositeltavaa, mikäli haluaa jatkaa harrastusta kokeilukertojen jälkeenkin.

Special Hockeyn vastuuohjaajana Lukossa jatkaa Joonas Välisalmi. Hän on toiminut joukkueen vetäjänä sen perustamisesta lähtien.

Tavoitteena on järjestää pelitapahtumia myös muiden paikkakuntien Special Hockey -joukkueiden kanssa. Ajankohta on yleensä joulun ja vuodenvaihteen tienoissa, sekä kauden loppupuolella kevättalvella. Viime kausi huipentui hienoon tapahtumaan Helsingissä, jossa HIFK:n ja Lukon SH-joukkueet kohtasivat liigaottelun erätaukopelissä ”Nordiksen” jäähallissa.