Lukko - NoU  7 - 1

Äijänsuon harjoitusjäähalli

Lukko voitti Nokian

Lukko - NoU 7-1 (0-0, 2-0, 2-0, 3-1)

Viime viikonlopun peli toi Lukolle vahvan onnistumisen 7-1 voitolla. Joukkueella oli vajaa miehitys peliin, mutta sai onneksi B-junioreista vahvistuksia joukkueeseen saaden kaksi kokonaista kenttää kasaan. Nuorille peli oli kolmas viikonloppuun, mutta he jaksoivat hyvin edustuksen mukana. Alkuun pelattiin pitkään 0-0 tilanteessa vastustajan maalivahdin torjutessa 27 vetoa ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä saatiin maalihana auki ja moni joukkueesta sai onnistumisia kentällä ja maalinteossa. Hallittiin peliä ja saatiin loppuun asti pelattua ehjä ottelu. Pelistä jäi todella hyvä fiilis koko joukkueelle. Työmiehen haalarit sai Ann-Sofie Karlsson. Ensi lauantaina jatketaan Tampereella Ilveksen kanssa.

Lukon tehot: Veera Mäntynen 3+0, Alisa Neuvonen 2+1, Emilia Salonen 1+2, Reetta Urponen 1+1, Eveliina Alhoranta 0+2, Linda Katavisto 0+2, Aada Puhakka 0+1, Saara Siivonen 0+1. Mv Riina Varjola 26 torjuntaa.

Tilastot

7 - 1

NoU
0 - 02 - 02 - 03 - 1
17'MaaliSalonen Emilia
17'MaalisyöttöKatavisto Linda
20'MaaliMäntynen Veera
34'MaaliMäntynen Veera
34'MaalisyöttöSalonen Emilia
34'MaalisyöttöAlhoranta Eveliina
39'MaaliUrponen Reetta
39'MaalisyöttöNeuvonen Alisa
51'MaaliNeuvonen Alisa
51'MaalisyöttöSalonen Emilia
51'MaalisyöttöUrponen Reetta
52'MaaliMäntynen Veera
52'MaalisyöttöSiivonen Saara
52'MaalisyöttöAlhoranta Eveliina
56'MaaliNeuvonen Alisa
56'MaalisyöttöKatavisto Linda