Tyttöjen jääpelit alkaa pe 8.9.
Julkaistu: 01.08.2023 17.35

Tyttöjen jääpelit alkaa pe 8.9.

Tyttöjen jääpelit

Rauman Lukon kauden 2023-2024 Tyttöjen jääpelit alkaa pe 8.9. klo 17-18 Tuki-Areenalla. Mukaan voivat tulla 2016–2018 syntyneet tytöt ja ilmoittautuminen on auki läpi kauden.

Tyttöjen jääpelissä opitaan luistelua, tutustutaan uusiin kavereihin, opitaan toimimaan ryhmässä sekä päästään tutustumaan ringeten ja jääkiekon perustaitoihin. Leikinomaiset harjoitukset laittavat mielikuvituksen liikkeelle, houkuttelevat lasta liikkumaan ja oppimaan uusia taitoja. Luistelun opettelu edistää monipuolisesti liikunnallisuutta ja kehittää mm. tasapainoa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja ketteryyttä.

Perjantaisin nähdään!

Tyttöjen jääpelit on tarkoitettu 2016-2018 syntyneille tytöille. Harjoitukset joka perjantai Tuki-Areenalla klo 17-18. Paikalla on hyvä olla noin 15 minuuttia ennen jään alkua, jotta ehtii pukea varusteet rauhassa päälle. Ryhmälle tarkoitetun pukukopin löydätte aulan telkkarista.

Toiminta on osallistujille maksutonta, mutta ilmoittautumisen yhteydessä tulee suorittaa alle 18-vuotiaiden seurajäsenmaksu 10 € + Kiekkokoulurekisteröinti 7 €. Seuran lisenssikortin saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä

Maksuttomuuden mahdollistaa Raumalaiskiekkoilun Tuki Ry sekä Lukko-Säätiö.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE LÖYTYY TÄÄLTÄ

Luistimet, kypärä sekä kaulasuoja riittävät alkuun

Alkuun pääsee, kun mukaan ottaa hokkarit, ristikollisen kypärän, kaulasuojan ja talvihanskat. Lukolla on mahdollisuus lainata joitain edellä mainituista varusteista kokeilun ajaksi, ole rohkeasti yhteydessä!

Sen jälkeen varusteita kannattaa hankkia innostuksen myötä. Jos harrastus tuntuu mukavalta ja sitä aiotaan jatkaa, suosittelemme kaikkia varusteita jo turvallisuuden takia. Ringetessä ja jääkiekkossa on lähes samat varusteet eli ei tarvitse kuin yhdet varusteet ja meiltä saa hieno uuden pelipaidan kauden ajaksi lainaan. Myös omalla nimellä ja raikkaalla vedellä varustettu juomapullo on hyvä olla mukana.

Äiti ja iskä voivat seurailla kentän tapahtumia katsomosta tai tulla jäälle mukaan 😊

Lisätietoja

Jenni Valonen

050 307 7819

jenni.valonen@juniorilukko.fi