B-nuorten SM-alkusarja: Lukolle voitto ja tappio
1.10.2017 17:28 Uutiset / B1

Risto Saarinen sivalsi voittomaalin lauantaina

Lukon B-nuoret reissasivat lauantaina syyskuun viimeisenä päivänä Helsingin Jokereiden vieraaksi. Joukkueet kilvoittelevat samoista sijoituksista SM-alkusarjan kärkipään tuntumassa. Kotiin tuomisina pääkaupungista oli kaksi sarjapistettä, kun Risto Saarinen iski ratkaisun voittomaalikisassa. Lopputulos 2-3 (1-1, 1-0, 0-1, 0-0, 0-1). Raumalaisten maalintekijät varsinaisella peliajalla olivat Rasmus Elo ja Osmo Bernitz. Joukkueen kulmakiviin luekutui myös 34 torjuntaa merkkauttanut maalivahti Romi Huunonen.

Sunnuntaina 1.10. Lukko pääsi pitkästä aikaa pelaamaan tuttuun Äijänsuon harjoitushalliin, sillä edellisestä kotiottelusta oli vierähtänyt jo kolmisen viikkoa. Vierailija Pelicans oli ennakkoon heinoinen altavastaaja ja sarjataulukossa kymmenen pistettä raumalaisia perässä, mutta niin vain lahtelaiset kairasivat voiton lukemin 2-3 (1-2, 1-1, 0-0). Pelsun voittomaaliksi jäänyt osuma syntyi hieman toisen erän puolivälin jälkeen, tekijänä Julius Vesaaja. Isäntien tehoista vastasivat Osmo Bernitz (1+1) ja Mikael Rauvola (1+1). Alex Mäkelä Lukko-maalilla torjui 27 kertaa.

Ensi viikonloppuna Lukko jatkaa SM-alkusarjaa kotijäällä. Perjantaina 6.10. Raumalle saapuu Tampereen Tappara. Lauantaina 7.10. vastustaja on helsinkiläinen Karhu-Kissat.

Alkulämmöt Äijänsuolla sunnuntain Pelicans-otteluun


Tuuletukset lauantaina hämyisessä Jokeri-luolassa


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Heinäkuu   »
Kategoriat