Tyttöjen jääpelit
Julkaistu: 02.09.2021 10.49

Tyttöjen jääpelit

Tyttöjen jääpeleissä opetellaan luistelemaan, tutustutaan uusiin kavereihin, opitaan toimimaan ryhmässä ja päästään tutustumaan ringetteen ja jääkiekkoon.

Tyttöjen jääpelissä opitaan luistelua sekä ringeten ja jääkiekon perustaitoja. Leikinomaiset harjoitukset laittavat mielikuvituksen liikkeelle, houkuttelevat lasta liikkumaan ja oppimaan uusia taitoja. Luistelun opettelu edistää monipuolisesti liikunnallisuutta ja kehittää mm. tasapainoa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja ketteryyttä. Harjoituksissa opetellaan myös toimimaan osana ryhmää ja ottamaan toiset huomioon.

Perjantaisin nähdään!

Tyttöjen jääpelit on tarkoitettu 2014-2016 syntyneille tytöille. Toiminta alkaa 10.9 ja harjoitukset joka perjantai Tuki-Areenalla klo 16-17. Paikalla on hyvä olla noin 15 minuuttia ennen jään alkua, jotta ehtii pukea varusteet rauhassa päälle. Ryhmälle tarkoitetun pukukopin löydätte aulan telkkarista.

Ilmoittautumiset: https://www.juniorilukko.fi/lomakkeet/3218/tyttoja....

Luistimet, kypärä sekä kaulasuoja riittävät alkuun

Alkuun pääsee, kun mukaan ottaa hokkarit, ristikollisen kypärän, kaulasuojan ja talvihanskat. Sen jälkeen varusteita kannattaa hankkia innostuksen myötä. Jos harrastus tuntuu mukavalta ja sitä aiotaan jatkaa, suosittelemme kaikkia varusteita jo turvallisuuden takia. Ringetessä ja jääkiekkossa on lähes samat varusteet eli ei tarvitse kuin yhdet varusteet ja meiltä saa hienon uuden pelipaidan kauden ajaksi lainaan. Myös omalla nimellä ja raikkaalla vedellä varustettu juomapullo on hyvä olla mukana.

Äiti, iskä ja sisarukset voivat seurailla kentän tapahtumia vaihtoaitioista tai, jos luistin kulkee, ottaa omat luistimet mukaan ja potkaista itsekin vauhtiin jäällä.

Osallistujat eivät ole seuran puolesta vakuutettuja. Lapsen huoltajan vastuulla on huolehtia lapsen urheiluharrastuksen kattava vakuutus.

Lisätietoja

Sami Piilikangas 0400762094 sami.piilikangas(a)juniorilukko.fi

Jenni Valonen 0503077819 jenni.valonen(a)juniorilukko.fi

Seuran uusimmat