Easy Hockey on rentoa pelailua hyvässä seurassa
Julkaistu: 01.08.2022 14.00

Easy Hockey on rentoa pelailua hyvässä seurassa

Jääkiekkoliiton tuella kehitetty Easy Hockey –konsepti, n. 10-15 -vuotiaille suunnattu matalan kynnyksen harrastekiekkotoiminta. Pelaaminen Easy Hockey-joukkueessa ei edellytä aiempaa kokemusta juniorikiekkoilusta. Alkuun pääsee kevyemmälläkin varustuksella. Luistinten ja mailan lisäksi pakollisia ovat suojia ovat ristikollinen kypärä ja kaulasuojus. Mikäli harrastusta aikoo jatkaa muutaman kokeilukerran jälkeen, kannatta harkita täyden varustuksen hankkimista. Pelaaja saa seuralta lainaan Leijona-logolla varustetun pelipaidan.

Easy Hockey sopii nuorille, joille kipinä jääkiekkoon syttyy hieman myöhemmällä iällä. Tai sitten heille, jotka ovat hiljattain jättäytyneet pois ikäkausitoiminnasta. Sekä tytöt että pojat ovat tervetulleita mukaan. Lukon EH -joukkueen vastuuohjaajana toimii Nella Parjanen.

Tunnin mittaiset harjoitukset alkavat Tuki-Areenalla lauantaina 10.9. klo 10:00 - 11:00, sekä toinen vuoro 17.9. klo 10:00 - 11:00. Vakiovuoroilla jatketaan lauantaipäivisin kolmannesta jäävuorosta lähtien eli 24.9. ja vakiojääaika on tästä eteenpäin klo 10:30 - 11:30.

Osallistuminen maksaa 4€/kerta. Ensimmäinen vuoro 10.9. ja toinen vuoro 17.9. ovat kaikille maksuttomia. Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan Rauman Lukko ry:n vuosikokouksen päätöksen mukainen pelaajajäsen maksu 10 €, sekä lisäksi Jääkiekkoliiton edellyttämä pelipassimaksu 2 € (Nuorten harrasjarekisteröinti).

Toimintaan osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Lapsen huoltajan vastuulla on huolehtia pelaajan urheiluharrastuksen kattava vakuutus.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE LÖYTYY TÄÄLTÄ

Easy Hockey on siis nimensä mukaisesti ”iisimpää” pelailua oman joukkueen kesken, mutta kauden aikana on tarkoitus järjestää myös satunnaisia pelejä maakunnan ja lähialueiden muiden EH-joukkueiden kanssa. Yleensä ne ajoittuvat joulutauon alkuun ja maaliskuun lopulle kauden päätteeksi.

Lisätiedot:

Nella Parjanen, 044 239 3935