Ringettejoukkue intoa puhkuen Ykkössarjaan
16.9.2020 21:29 Uutiset / Ringette Naiset

Lukon ringettenaiset yhteiskuvassa

Ringetten Ykkössarja starttaa lauantaina 19.9. Lukko kohtaa sarja-avauksessa uuden tuttavuuden FoPS:n. Alkusarjan jälkeen kolme parasta jatkaa SM-sarjassa ja loput ykkössarjassa. Sarjan yhdeksästä joukkueesta Lukon paikalliskilpailijoita ovat takavuosien kestomenestyjä Luvian Kiekko sekä Laitilan Jyske.

Lukon päävalmentaja Minna Lahtinen kertoi, että raumalaisten tavoite on parantaa viime kauden kolmossijaa. Lahtinen valmensi joukkuetta myös viime kaudella ja hänen mielestään joukkue on vahvistunut. Lisäksi joukkue sitoutui hyvin kevään ja kesän harjoittelukauteen, joten pelaajien kuntopohja on parempi kuin viime kaudella. Joukkue on myös erittäin motivoitunut ja harjoituksiin osallistutaan hyvällä prosentilla. Poissaoloja tulee oikeastaan vain pelaajien töiden vuoksi.

Lukon joukkue koostuu lähes kokonaan raumalaisista pelaajista, sillä kokoonpanosta on ainoastaan kaksi muualta tullutta. Joukkueen pelaajiston runko on kokeneita pelaajia, ja lisäksi mukaan saatiin sopivassa suhteessa myös nuoria pelaajia.

Tällä kaudella seurattavia, mielenkiintoisia pelaajia ovat nuori tulokas Saimi Virtanen, joka pelaa puolustajana. Hyökkäyspäässä mainittavia ovat mm. paluumuuttajat Jenna Rakkolainen ja Taru Salonen sekä Ellimari Reivonen. Joukkueen kapteenina toimii Aliisa Neuvonen ja varakapteeneina puolestaan Ellimari Reivonen sekä Veera Mäntynen.

Lauantaisen sarja-avauksen jälkeen sunnuntaina Lukko pelaa puolestaan Luvialla kauden ensimmäisen paikalliskamppailun. Lukon, FoPS:n, LuKin ja Jyskeen lisäksi sarjassa pelaavat Nurmijärven Seiskat, EKS Espoosta, Järvenpään Haukat sekä naantalilainen VG-62.

Lukko pelasi viimeisen harjoituspelinsä Forssassa lauantaina ja näin sarjatulokas FoPS tuli myös tutuksi. Tuon pelin raumalaiset voittivat 4-2. Ottelussa Lukolta maaliverkkoa heiluttivat Aliisa Neuvonen, Jenna Rakkolainen, Taru Salonen sekä Reetta Urponen.

- FoPS oli hyvin liikkuva ja fyysinen joukkue, totesi valmentaja Johanna Sarasmäki.

Joukkueen suuri toive on se, että raumalaiset löytäisivät ringeten ja saapuisivat joukolla hallille. Edustusjoukkueen kotihalli on Äijänsuon harjoitushalli ja muut seuran joukkueet pelaavat Tuki-Areenalla. Poikkeuksiakin pelipaikkaan toki saattaa tulla, kuten joukkueenjohtaja Sari Rehelmä toteaa.

Seuran ringettepelien ajankohdat ja paikat päivitetään viikoittain yhteisillä instagram-sivuilla: #lukkoringette.


   
Lisää uutisia
Ringette Naiset
«  Maaliskuu   »
Kategoriat