Ringette C, C-sarja, alkulohko A

Lukko - MeLu  6 - 4

Tukiareena

C-sarjan voittoisa kotiavaus!

C-sarjan ensimmäinen kotiottelu ja samalla ensimmäinen voitto kirjoissa ja kansissa!

Ottelun Merikarvian ja Luvian yhteisjoukkuetta vastaan alkoi hieman jännittyneissä ja odottavissa tunnelmissa, sillä ensimmäinen erä meni MeLulle 0-2 (torjunnat 12-8, jäähyjä peräti 3 kappaletta, Jemina, Lucie ja B-laina Nurmiston Essi). Toiseen erään tultiin kuitenkin jo hienosti mukaan, sillä heti ajassa 12.20 Siiri onnistui kaventamaan ottelun 1-2. Vaikka vastustaja vielä kuittasi tämän, ei erän hallinnasta jäänyt epäselvää (torjunnat 5- 18!). Kolmannessa erässä työ tuotti tulosta, sillä erävoittoa 4-0 ei Siirin jäähykään muuksi muuttanut (torjunnat 8-11). Maalintekijät Sanja Lucien syötöstä, ylivoimalla B-laina Sarasmäen Roosa, Lucie Oonan syötöstä ja alivoimalla Sofia Sanjan syötöstä. Neljännen erän minuutit matelivat, mutta joukkue kesti hienosti. Oona plokkasi upeasti maalivahdin heiton ja toimitti renkaan välittömästi maaliin! Roosan jäähy vielä kestettiin, mutta Siirin jäähyillessä vastustaja kavensi vielä tasavajaalla. Neljäs erä siis 1-1, torjunnat 12-11. Lopputulokseksi upea 6-4 voitto - kiitos omat tytöt ja B-lainat vauhdikkaasta ringetteviihteestä!!

Tilastot

6 - 4

MeLu
0 - 21 - 14 - 01 - 1
12'MaaliLahtinen Siiri
25'MaaliMaijala Sanja
25'MaalisyöttöFimbel Lucie
28'MaaliKorsi Iiris
28'MaaliFimbel Lucie
28'MaalisyöttöRantala Oona
32'MaaliSaarela Sofia
32'MaalisyöttöMaijala Sanja
44'MaaliRantala Oona