Ringette C, C-sarja

UJK - Lukko   5 - 6

Uudenkaupungin jäähalli

Tiukka ottelu UJK:n vieraana

Lukko aloitti viikon pelit torstaina vieraspelillä Uudenkaupungin Jääkotkia vastaan mahtavalla, taistelevalla pelillä. Pelin alku meni kotijoukkueen hallitessa ja hyökätessä. Lukon sinnikkyys kuitenkin palkittiin ja pelin ensimmäisen maalin tekikin Lukko ajassa 10.53. UJK tasoitti pelin toisen erän alkupuolella, mutta sitten Lukon tytöt onnistuivat maalinteossa ja tilanne oli hetkessä 2-5. Maalien myötä Lukolle meinasi käydä vanhanaikaisesti, kun pelattiin muutama lepsumpi vaihto ja UJK pääsi jo tasoittamaan pelin lukemiin 5-5. Lukon onneksi ratkaiseva maali tehtiin ajassa 44.52 ja ottelu päättyi Lukon voittoon 5-6. Peli oli hienoa taistelua molemmilta joukkueilta ja kotijoukkue kyllä hallitsi peliä, kuten torjuntatilastoistakin voi päätellä (18/45). Vierasjoukkuueen voiton takana oli tällä kertaa maalivahtipeli ja erinomainen taistelu. Peli tuottama hyvä olo pitäisi kuitenkin pystyä nollaamaan nopeasti, sillä jo lauantaina Lukko matkustaa Naantaliin VG-62:n vieraaksi.

Tilastot
UJK

5 - 6

0 - 12 - 11 - 32 - 1
10'MaaliVirtanen Saimi
10'MaalisyöttöLindroos Fanny
21'MaaliLindroos Fanny
21'MaalisyöttöPuhakka Aada
24'MaaliLindroos Fanny
24'MaalisyöttöLeino Karoliina
26'MaaliYläjä Lotta
28'MaaliPuhakka Aada
28'MaalisyöttöYläjä Lotta
28'MaalisyöttöLindroos Fanny
44'MaaliPuhakka Aada
44'MaalisyöttöYläjä Lotta