U18 SM, U18 SM-sarja

Tappara - Lukko   5 - 2

Haka

Joukkueella tappioista huolimatta onnistunut viikonloppu

Paluu useiden koronatartuntojen jälkeen kaukaloon tappioista huolimatta onnistunut.

Viikonloppuna oli kolmenviikon tauon jälkeen vastassa 2 vaikeaa vastustajaa. Lauantaina HPK käänsi jatkoajalla voiton Hämeenlinnaan.

Sunnuntaina vastus ei helpottanut, kun vastassa oli Hakametsässä isokokoinen ja fyysinen Tappara.

Vierailija Lukko taisi tehdä oman seuran ennätyksen tässä sarjassa. Hakametsän digitaali pysähtyi jo ajassa 00:20. Lukko meni 0-1 johtoon Emil Sahlstedtin pika maalilla. Tänäänkään Lukon kantti ei vielä kestänyt koko 60 minuuttia. Kaksi erää mentiin todella tasaisissa merkeissä, mutta kolmannessa Tappara meni menojaan ja voitti ottelun.

Lopputulos 5-2 (1-1,1-1,3-0). TILASTOT

Tappioista huolimatta tästä on hyvää jatkaa kuntoutusta ja saadaan kenties toipilas osastolta pelaajia kehiin. Seuraava koitos perjantaina 4.2 Turussa TPS.