Naisten Liigan ottelu Lukko - Kärpät kruunaa tyttökiekkopäivän Eurajoella
19.11.2020 12:38 Uutiset / Naiset

Tyttökiekkopäivä ja Naisten Liigaa Lukko - Kärpät sunnuntaina Eurajoella. Turnaus alkaa kello 9.00 ja liigapeli kello 12.00.

Sunnuntaina Eurajoella kello 12.00 pelattava naisten liigaottelu Lukko - Kärpät kruunaa tyttöjen kiekkopäivän. Päivä alkaa tyttöjen kiekkoturnauksella kello 9.00.

Tyttöjen turnauksessa pelaavat Eurajoen Lätkä (EjL), Lukko, Panelian Raikas (PaRa) ja Laitilan Jyske (LaJy). Pelit pelataan poikkikentällä ja Lukon Kettu-liigan tapaan. EjL ja LaJy esiintyvät ensimmäistä kertaa alueen tyttökiekkotapahtumassa. Otteluiden kesto on 30 minuuttia suoraa aikaa.

Päivän päätteeksi Lukko - Kärpät

Päivän siis kruunaa Naisten Liigaottelu, missä kohtaavat seitsemättä sijaa hallussa pitävä Kärpät ja kymppisijalla majaileva Lukko. Raumalaisjoukkue taisteli viime viikonloppuna hyvin sekä Kuopiossa että Kuortaneella, mutta molemmista tuli kuitenkin niukkamaaliset tappiot. Kuopiossa peli näytti vielä hyvältä reilu kymmenen minuuttia ennen loppua, kun Ella Harjula oli vienyt joukkueensa kahden maalin johtoon numeroin 3-1. Viimeisen kympin aikana esiin kuitenkin astui pistepörssin kärkinainen Elisa Holopainen nakuttaen siihen tehot 3-1 ja näin voitto jäi Kuopioon.

Lukon pistepörssin kärkinimi Maija Koski löytyy sijalta 39. kymmenellä (6+4) tehopisteellä. Raumalaisten kärkikolmikon täydentävät sijalla 59. oleva Aliisa Toivonen seitsemällä (6+1) tehopisteellä. Kolmoseksi on noussut Charlotta Lundström, jonka kuusi (1+5) tehopistettä oikeuttavat sijaan 77.

Parhaana kärppäläisenä pistepörssissä on Ida Karjalainen, jonka saldo on 16 (8+8) tehopistettä ja se oikeuttaa 14. sijaan. Oululaisten kärkikolmikon täydentävät peräkkäisillä sijoilla 30. ja 31. olevat Aino Kaijankoski 13 (5+8) ja Kiia Nousiainen 13 (4+9).

Toivottavasti mahdollisimman moni tyttöturnaukseen osallistuva jää seuraamaan myös Naisten Liigan ottelua.


   
Lisää uutisia
U9 F2-12
«  Tammikuu   »
Kategoriat