Kiekkokoululaiset suu makeana kesätauolle
Julkaistu: 12.04.2021 00.00

Kiekkokoululaiset suu makeana kesätauolle

Länsi-Suomen Osuuspankin Kettu-liiga ja Leijona-kiekkokoulun kausi 2020-2021 huipentui viikonloppuna Tuki-Areenalla.

Lauantaina ohjelmassa oli kauden viimeiset pelit ja sunnuntain viimeisten harjoitusten jälkeen vuorossa oli Lukon U20 Suomen mestareista mallia ottaen kultamitalien jako. Mitalin lisäksi lapset saivat kivasta kaudesta muistoksi myös OP:n lahjoittaman tuubihuivin ja pillimehun, sekä K-Supermarket Arenan lahjoittaman tikkarin.

Koronapandemia on tuonut rajoituksia ja muutoksia myös Lukon kaikkein pienimpien harrastajien toimintaan, mutta niistä huolimatta pienimmät lapset ovat onneksi päässeet harjoittelemaan lähes koko kauden ajan.

Tuki-Areenan edustan herkkupöytien luona kävi treenien päätteksi iloinen puheensorina ja muistolahjojen vertailu. Päätöstreenit olivat takana myös 8-vuotiaalla Justus Valtosella, joka ennen kauden alkua pääsi Raumalainen-lehteen yhteiskuvaan Kettu-liigan kummin, NHL-pelaaja Ville Heinolan kanssa. Kysyimme kolme talvea Leijona-kiekkokoulussa pelanneelta Justukselta muutaman kysymyksen kauden päätteeksi.


Mikä on parasta jääkiekossa? - Maalien tekeminen!

Kuka on suosikkipelaajasi? - Sebastian Aho.

Pelaatko muita lajeja ja aiotko jatkaa jääkiekkoa syksyllä? - Kesällä pelaan salibandya ja syksyllä jatkan taas jääkiekkoa.

Mitä muuta meinaat kesällä tehdä? -Uida ja kalastaa. Mulla on oma virveli, jolla kalastan iskän kanssa.

Iloisten tunnelmien lisäksi kauden päätöstilaisuudessa ilmassa oli hiukan haikeuttakin. Vuosikausia kiekkokoulun rehtorina toiminut Janne Mäkitalo siirtyy seuran sisällä muihin valmennustehtäviin ja hyvästeli näin ollen kiekkokoululaiset sekä Kettu-liigatoiminnan.

Nyrkit yhteen kivan kauden kunniaksi

Kuvatunnelmia Tuki-Areenalta:

Kultainen Lukko-mitali huipensi jokaisen lapsen kauden

Mieluisan mehu- ja tikkarimaun valinta on aina kinkkinen paikka

Lukko kiittää kaikkia Leijona-kiekkokouluun osallistuneita lapsia perheineen sekä Kettu-liigan sponsoreita mukavasta kiekkokoulukaudesta toivottaen lämmintä ja aurinkoista kesää!


Nähdään jälleen ensi syksynä!


Seuran uusimmat