Leijona-kiekkokoulun ja Kettu-liigan uusi kausi alkamassa
17.8.2020 16:36 Uutiset / Leijona-kiekkokoulu

Kiekkokoulun ensimmäiset harjoitukset Tuki-Areenalla 9.9.

Rauman Lukon suositut Leijona-kiekkokoulu ja Kettu-liiga pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 9.9.2020. Kausi jatkuu aina maaliskuun loppuun asti. Toivomme, että jokainen lukee alla olevan infotekstin läpi ennen ilmoittautumista.

Kausi 2020-2021

Leijona-kiekkokoulu:

LKK 1 (2015-syntyneet), LKK 2 (2014) ja LKK 3 (2013)

Leijona-kiekkokoulu (LKK) on Suomen Jääkiekkoliiton lanseeraama yhteinen konsepti toteutettavaksi jokaisessa seurassa ympäri Suomea. LKK:n sisältö on pilkottu kolmelle vuosikurssille ja kaikki harjoitteet on suunniteltu Jääkiekkoliiton toimesta. LKK on hyvä polku, josta siirrytään ikäkausijoukkueen U9 (ent. F2) toimintaan lapsen täytteässä 8 vuotta.

Jokainen harjoituskerta pitää sisällään peliä, kiekonkäsittelyn ja luistelun opetusta sekä erilaisia leikkejä.

Leijona-kiekkokoulun harjoituksia on keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Tuki-Areenalla, Kodisjoentie 79.

Länsi-Suomen Osuuspankin Kettu-liiga 2013- ja 2014-syntyneille:

Kettu-liiga on Lukon pitkät perinteet omaava korttelisarja, jossa pelaajat jaetaan joukkueisiin asuinalueiden / koulujen ja päiväkotien mukaan. Joukkueista muodostetaan mahdollisimman tasavahvoja. Tulevana kautena joukkueet nimetään NHL-joukkueiden mukaisesti ja pelaajat tulevat saamaan uudet pelipaidat. Vanhat Kettu-liigan pelipaidat (SM-Liigajoukkue) on lunastettavissa vapaaehtoisella 10 € maksulla Rauman Lukko ry:n tilille: FI36 5630 0010 0111 19. Maksuun viestiksi Kettu-liigapaita + pelaajan nimi.

Kettu-liigan pelipäivä on lauantai ja pelit pelataan Äijänsuon harjoitusjäähallissa. Kettu-liigaan osallistuu joukkueita myös lähiseuroista. Jouluna ja keväällä järjestetään turnaukset, jotka ovat kauden kohokohtia. Kettu-liigan pelaajat käyvät myös Leijona-kiekkokoulun harjoituksissa, joten heille tulee kolme tapahtumaa per viikko. 2013-14 -syntyneet käyvät siis Leijona-kiekkokoulun harjoituksissa ja lisäksi pääsevät pelaamaan Kettu-liigan pelejä. Kettu-liigan ensimmäiset ottelut pelataan lauantaina 19.9.

Harjoitusjäähallia lähinnä oleva kauppa, K-Supermarket Arena (Teollisuuskatu 2) tarjoaa jokaiselle Kettu-liigan NHL-pelipaitaan pukeutuneelle pikkukiekkoilijalle ilmaisen pillimehun launtaisin klo 9-14 välisenä aikana lokakuun 2020 loppuun asti!

Aikataulut:

LKK 1-2 (2014-15-syntyneet) keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Tuki-Areenalla klo 16-17

LKK 3 (2013-syntyneet) keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Tuki-Areenalla klo 17-18

Kettu-liigan ottelut lauantaiaamupäivisin Äijänsuon harjoitusjäähallissa.

Varusteet:

LKK 1:lla tai ensimmäisillä tutustumiskerroilla ei tarvita kaikkia varusteita. Ristikollinen kypärä, luistimet, hanskat, maila, polvisuojat ja kaulasuoja tulee olla jo ensimmäisellä kerralla,ja sen jälkeen varusteita kannattaa hankkia innostuksen kasvamisen myötä. Jos pelaajalla on aikomus käydä säännöllisesti kiekkokoulussa, suosittelemme kaikkien jääkiekkovarusteiden hakkimista jo turvallisuudenkin takia. Kettu-liigan peleissä tulee olla täysi jääkiekkovarustus.

Hinnat:

Toiminta on osallistujille maksutonta. Pelaajan tulee lunastaa 10 € arvoinen seuran jäsenmaksu sekä lajiliiton edellyttämä PELIPASSI. Rauman Lukon kiekkokouluihin osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Lapsen huoltajan vastuulla on huolehtia lapsen jääurheilun kattava vakuutus.

Ohjaajatoiminta:

Leijona-kiekkokoulun ja Kettu-liigan ohjaajat ovat lähes poikkeuksetta pelaajien isejä tai äitejä. Ryhmät tulevat tälläkin kaudella olemaan suuria, joten apukäsiä tarvitaan. Juniorilukko tarjoaa ohjaajille syksyllä mahdollisuuden ohjaajakoulutukseen. Ilmoittautumisten yhteydessä kysytään halukkuutta ohjaajatoimintaan. Jos kiinnostuit, laita ihmeessä rasti ruutuun. Emme oleta jokaisen ohjaajan osallistuvan jokaiseen harjoituskertaan. Lisätietoja ohjaajatoiminnasta kiekkokoulun rehtorilta, Janne Mäkitalolta, 044 797 8777 tai janne.makitalo(at)juniorilukko.fi

Ilmoittautumislomake löytyy täältä.

Tervetuloa mukaan sinikeltaiseen kiekkoperheeseen!   
Lisää uutisia
Leijona-kiekkokoulu
«  Marraskuu   »
Kategoriat