Easy Hockey alkaa - ensimmäiset harjoitukset 25.8. Tuki-Areenalla
17.8.2020 11:54 Uutiset / Easy Hockey

Easy Hockey on leppoisa jääkiekon harrastemuoto 10-15 -vuotiaille

LUKON EASY HOCKEY

Jääkiekkoa voi pelata monella eri tavalla. Kaikkien jääkiekkoa pelaavien lasten tai nuorten ei tarvitse tähdätä huipulle. Osa lajin pariin tulevista pelaajista haluaa ainoastaan pelata yhdessä kavereiden kanssa ilman sarjatoimintaa.

MITÄ EASY HOCKEY ON?
Toiminnan kautta on mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa perinteisen joukkue- ja sarjatoiminnan ulkopuolella. Easy Hockeyhin on helppo tulla mukaan ja se on kustannustenkin näkökulmasta matalan kynnyksen harrastamista. Toiminta tarjoaa mahdollisuuden päästä jääkiekon kiehtovaan maailmaan rennon pelaamisen kautta. Jäätoiminta koostuu pääsääntöisesti pelaamisesta.

KENELLE
Toiminta on suunnattu n. 10–15 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat aloittaa jääkiekon harrastamisen esimerkiksi normaalia myöhäisemmällä iällä. Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta ei ole missään tapauksessa välttämätöntä.

VARUSTUS
Ristikollinen kypärä, luistimet, kaulasuoja, maila ja jääliikuntaan soveltuvat vaatteet. Taklaaminen ja lämärit ovat kielletty, joten kevyempikin varustus riittää.

KUSTANNUKSET JA VAKUUTUS
Easy Hockey maksaa 4 euroa / kerta ja se laskutetaan käyntikertojen mukaisesti joulukuussa (syyskausi) ja maaliskuussa (kevätkausi). Pelaajilla tulee olla oma vapaa-ajan vakuutus. Easy Hockey-maksuun ei sisälly vakuutusta.

TOIMINTA ALKAA TIISTAINA 25.8. JA PÄÄTTYY MAALISKUUN LOPULLA 2021.
Vuorot ovat Tuki-Areenalla tiistaisin klo 15-16 ja lauantaisin 12.9. alkaen klo 10.30–11.30.

LISÄTIEDOT TOIMINNASTA:

Jussi Tarvainen, jussitarvainen9@gmail.com



   
Lisää uutisia
Easy Hockey
«  Marraskuu   »
Kategoriat