RoKi saapuu kylään
30.10.2020 11:09 Uutiset / Naiset

Lukko on taas valmiina viikonloppuun.
Kuva: Sami Kivistö

Lukko on viikonloppuna tositoimissa kahdesti, kun ensin lauantaina Kivikylän Areenalla kohdataan RoKi. Sunnuntaina joukkue matkaa puolestaan Vaasaan Sportin vieraaksi.

Lauantainen vieras RoKi on sarjataulukossa pari pykälää Lukkoa edellä. Rovaniemeläisten sijoitus on kahdeksas ja Lukko on siis kymmenes. Joukkueiden pistekeskiarvot ovat puolestaan sellaiset, että rovaniemeläiset ovat keränneet 1,25 pistettä ottelua kohtia ja Lukko puolestaan 0,30.

Pistepörssistä RoKin kärkinimi löytyy sijalta 27. ja hän on Jenna Pirttijärvi yhdeksällä (5+4) tehopisteellä. Toiseksi paras rovaniemeläinen löytyy sijalta 41. ja hän on Jenna Hietala, joka on kerännyt kuusi (5+1) tehopistettä.

Paras lukkolainen löytyy puolestaan sijalta 66. ja hänen nimensä on Maija Koski , joka on nakuttanut neljä (2+2) tehopistettä. Nea Kaukolan tilillä on myös neljä tehopistettä, mutta hänen saldonsa on 1+3 ja sijoitukseksensa on 70.. Aliisa Toivonen on puolestaan kolmella maalillaan 79.. Kaksi pykälää Toivosen takana tulee kaksikko Karoliina Vuorenmaa ja Pinja Koskinen kolmella (2+1) tehopisteellä.

Ottelu alkaa kello 13.00

Sunnuntaina piti mennä kasitietä pohjoiseen Vaasan Sportin vieraaksi

Sunnuntaiksi merkitty ottelu Sport - Lukko on siirretty pelattavaksi 12. päivä joulukuuta   
Lisää uutisia
Naiset
«  Tammikuu   »
Kategoriat