Stadin gimmat saapuu Raumalle
Julkaistu: 09.10.2020 00.00

Stadin gimmat saapuu Raumalle

Lukko saa lauantaina vieraita Helsingissä, kun HIFK eli Stadin gimmat astelee harjoitushallin jäälle kello 16.00 alkavaan otteluun. Gimmat on kerännyt alkukauden seitsämästä ottelustaan komeat 14 pistettä.

Lukolta lauantain kokoonpanossa saatetaan nähdä sekä Ana Kahlhammer sekä Ljubov "Luba" Tokar, mutta sehän on tietysti kiinni päävalmentaja Marko Toivosesta. Raumalaisittain sarjan alku on ollut todella vaikea, sillä ensimmäisestä seitsämästä pelistä joukkue on onnistunut nappaamaan vain yhden voiton. Tuo ainokainen tuli heti sarja-avauksessa, kun Vaasan Sport kaatui Kivikylän Areenalla lukemin 2-0.

Kaksi viikkoa sitten TPS latoi harjoitushallin taululle tylyt numerot, sillä lopputulos oli 1-7. Raumalaisten ainoa onnistuja tuolloin oli Karoliina Vuorenmaa.

Stadin gimmoilla tehokas ranskalaiskaksikko

HIFK on siis kerännyt ensimmäiseen peliin 14 pistettä ja maaliero joukkueella on 22-13. Leijonanosan gimmojen maaleista ja tehopisteistä on tehokkaan ranskalaiskaksikon Emmanuelle Passard ja Clara Rozier plakkarissa. Molemmat ovat nakuttaneet jo 12 pistettä ja Passardin lukema on 6+6 sekä Rozierin puolestaan 4+8.

Lukko - HIFK alkaa harjoitushallissa lauantaina 10.10. klo 16.00

Seuran uusimmat