Synkkä lauantai-iltapäivä harkkahallissa
Julkaistu: 26.09.2020 00.00

Lukko ei ollut alussa hereillä ja niinpä TPS karkasi avauserässä 3-0-johtoon. Raumalaisen eivät saaneet juonesta kiinni jatkossakaan ja niin peli päättyi tylyihin 1-7 (0-3, 0-2, 1-2).

TPS karkasi avauserässä jo 3-0 -johtoon, kun maalinteossa onnistuivat Estelle Duvin, Liisa Mattsson sekä Maija Otamo. Lukko pääsi erän lopulla ylivoimalle, kun Juulia Salonen kampitti maalintekosektorille päässeen Neea Peltosen. Tuota ylivoimaa jäi toiseen erään vielä lähes puolitoista minuuttia.

Johanna Niemi oli maalivahdeista työllistetympi 10 torjunnallaan, sillä virkasisko Isabella Laiho selvisi neljällä.

TPS rankaisi lisää

TPS karkasi toisen erän kolmannella minuutilla jo 5-0 -johtoon. Tällä kertaa maalintekijänä kunnostautuivat Pihla Hämeenniemi ja Otamo, tuo Otamon päivän toinen osuma oli ylivoimamaali. Muuten erä oli jäähyjen sävyttämä, sillä Lukolle vihellettiin kaksi kaksiminuuttista ja turkulaisille myös kaksi sekä Duvinille tuomittiin 5+20 minuuttia.

Niemi torjui erässä kerran ja 0-5-tilanteessa tolppien väliin luistellut Katriina Saarenmaa kahdeksan. Laiholle koppeja kertyi 10.

Karoliina Vuorenmaa osui alivoimalla

Kolmas erä oli enää oikeastaan pelkkää pelailua, varsinkin sen jälkeen, kun Milla Granlund ja Otamo olivat lisänneet turkulaisten johdon jo numeroihin 7-0. Otamon iltapäivän kolmas maali ylivoimalla. Lukko onnistui rikkomaan kuparisensa, kun Karoliina Vuorenmaa osui alivoimalla erän 13. minuutilla.

Saarenmaa torjui erässä peräti 22 kertaa, kun taas Laiho selvisi neljällä. Ottelun alku meni siis Lukolta vähän ohi. Erotuomari antoi alussa pelata kovaa ja TPS osasi hyödyntää sen raumalaisia paremmin.