Turun mustavalkoiset tulee kylään
24.9.2020 17:49 Uutiset / Naiset

Lukon vasta 14-vuotias Charlotta Lundström (#15) on yksi mielenkiintoisista tulokkaista.
Kuva: Sami Kivistö

Lauantaina Lukon naisten liigajoukkue on taas tulessa, kun TPS saapuu kylään kello 13.00 alkavaan otteluun. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Äijänsuon harjoitushallissa.

Ennen lauantaita Lukolla on kuudesta ottelusta kolme pistettä ja turkulaisilla puolestaan yksi enemmän. Raumalaisten maaliero jälkeen 8-29. TPS:lla tuo on puolestaan hieman parempi 13-24, mutta turkulaiset ovat pelanneet vasta viisi ottelua.

Turkulaisten tehoista on vastannut suurimmalta osin ranskalaisduo Lara Escudero (4+1) ja Estelle Duvin (2+3). Kaksi kertaa ovat maalinteossa onnistuneet Pauliina Salonen ja Uchechi Udeh, Salosella on maalien lisäksi myös yksi syöttöpiste. Lukon paras maalintekijä on Aliisa Toivonen, joka on saanut kiekon verkkoon kahdesti. Maija Koski ja Nea Kaukola ovat joukkueen sisäisen pistepörssin kärjessä, kummallakin on tilillään maali ja kaksi syöttöä.

Normaalilla valmistautumisella kohti lauantaita

Lukon terveystilanne ottelun alla on kaiken kaikkiaan ihan hyvä. Joukkueen päävalmentaja Marko Toivonen totesi, että viime viikonloppunakin sivussa olleet pelaajat ovat taas mukana.

- Ihan normaalilla valmistautumisella mennään kohti lauantaita, totesi Toivonen.


   
Lisää uutisia
Naiset
«  Joulukuu   »
Kategoriat