Lukon pohjoisen kierros on alkanut
11.9.2020 14:06 Uutiset / Naiset

Lukon naisilla oli tauko Kristiinankaupungissa matkalla Ouluun.
(kuva: Elina Saarenmaa)

Perjantai-iltapäivällä joukkue jo on matkalla kohti Oulua ja siellä naisemme kohtaavat Kärpät huomenna lauantaina. Oululaisilla on takanaan yksi kotitappioon päättynyt ottelu KalPalle maalein 2-4.

Lukko puolestaan avasi kautensa kotivoitolla Sportista numeroin 2-0, mutta päivää myöhemmin HPK korjasi pisteet Kivikylän Areenalta maalein 1-3. Ensimmäisestä vieraspelistä tulee varmasti kivikova koetus, sillä Kärpät on hallitseva Suomen mestari keväältä 2019. Oululaisjoukkueessa on paljon maajoukkuekokemusta, mutta Lukon sunnuntainen esitys tappioon päättyneessä HPK-ottelussa antoi paljon merkkejä siitä, että Raumallakin on menty eteenpäin.

Sunnuntaina Rovaniemelle

Lukon roadtrip jatkuu siten, että Oulusta joukkue suuntaa Rovaniemelle kohdatakseen siellä sunnuntaina sarjanousija RoKin. Rovaniemeläiset avasivat liigataipaleensa viime lauantaina Kuopiossa ja siellä KalPa antoi sarjatulokkaalle kylmää kyytiä vieden sarjapisteet tylysti 5-0 -voitolla.

RoKi on Lukolle jo ennestään tuttu vastustaja, sillä rovaniemeläiset kohdattiin jo viime keväänä liigakarsinnoissa. Tuolloin raumalaiset rökittivät pohjoiset vieraansa Kivikylän Areenalla maalein 8-2, mutta tuo on nyt mennyttä ja nyt mennään tätä kautta.


   
Lisää uutisia
Naiset
«  Tammikuu   »
Kategoriat