Kaksi yötä liigan alkuun - Lukko on valmiina
3.9.2020 8:19 Uutiset / Naiset

Naisten Liiga starttaa lauantaina 5.9., kun Lukon vastustajaksi Kivikylän Areenalle saapuu Vaasan Sport.

Naisten Liiga pyörähtää käyntiin viikonloppuna ja Lukko avaa kautensa lauantaina Kivikylän Areenalla, kun kello 12.30 alkavaan otteluun vastapuolelle asettuu Vaasan Sport.

Raumalaisryhmä on uudistunut viime kaudesta jonkin verran, sillä uusia kasvoja joukkueessa ovat Charlotta Lundström, Neea Pelkonen, Emmi-Sofia Leino, Selina Arola, Silja Särkinen ja Eveliina Koliseva sekä lisäksi UJK:n sopimuspelaaja Karoliina Lindroth on tarvittaessa joukkueen käytössä.

Muualle ovat lähteneet Veera ja Tuuli Ollikainen, Emilia Varpula, Janina Enström, Erika Kytömaa, Jenny Jehkonen, Shelley Payne sekä Veera Lindroth. Enström siirtyy Turun Palloseuraan ja Lindroth opiskelujensa vuoksi Tampereen Ilvekseen.

- Joukkueeseen on tullut lisää taitoa, mutta verkot ovat edelleen vesissä, totesi päävalmentaja Marko Toivonen.

- Lundströmistä ja Pelkosesta kyllä huomaa sen, että kumpikin on pelannut ikäluokissaan poikien joukkueissa. En muuten uskoisi, ellen tietäisi, että Lundström on vasta 14-vuotias, Toivonen jatkoi.

Lukko kohtasi Sportin jo 23. elokuuta Kurikassa pelatussa harjoitusottelussa. Raumalaiset voittivat tuon kohtaamisen peräti 8-0. Kahdesti ottelussa osuivat Lundström ja Karoliina Vuorenmaa sekä Aliisa Toivonen, Emma-Lotta Laamanen, Mette Karru ja Pelkonen kukin kertaalleen. Parilla aikaisemmalla liigakaudella joukkueiden kohtaamiset ovat olleet melko tasaisia.

Kotipelit jatkuvat heti sunnuntaina, kun Lukko saa vieraakseen hämeenlinnalaisen HPK:n. Tuo peli alkaa kello 16.15.

Liput 7 / 5 € (opiskelijat, eläkeläiset). Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi.

OP-mobiilietukorttia tai omistajajäsen-tekstillä varustettua pankkikorttia näyttämällä kolme kahden hinnalla sisään.

#naistenliiga #lukkonaiset #lukko #siksiminäolenlukko #jokapäivä


   
Lisää uutisia
Naiset
«  Tammikuu   »
Kategoriat