Lukkoperhe luottaa jatkossakin Bauerin varusteisiin
Julkaistu: 06.04.2021 00.00

Lukkoperhe luottaa jatkossakin Bauerin varusteisiin

Lukko on solminut neljä seuraavaa kautta kattavan varustesopimuksen Bauerin kanssa, joka lukeutuu maailman johtaviin jääkiekkovarusteiden ja -asusteiden valmistajiin. Sopimus kattaa seuran Liiga- ja U20-joukkueet lisäksi kaikki Lukko ry:n alaiset joukkueet.

Bauerin tuotteiden luottotoimittajana Lukolle toimii jatkossakin Pyörä­-Nurmi Oy, raumalaisen urheilukaupan ykkösnimi.

- Rauman Lukko on Bauerin suurimpia yhteistyökumppaneita. On suuri ilo ja ylpeys saada olla mukana myös tulevina vuosina Lukon tarinassa niin Liigakaukaloissa kuin pienempienkin junioreiden toiminnassa, joka aivan oikeutetusti on saanut suitsutusta aina Olympiakomiteaa myöden, Bauerin Severi Lehtonen kertoo.

- Bauer on Pyörä-Nurmen kanssa ollut Lukon kumppaneita jo vuosia ja haluamme entisestään parantaa valikoimaa sekä palvelua Lukon jäsenille. Bauerin tavoitteena on jatkaa innovatiivisten uutuuksien kehittämistä Lukon pelaajille luistelukoululaisten ensihokkareista aina Liigajoukkueen kultakypärään saakka, Lehtonen jatkaa.

Rauman Lukko Oy:n markkinointi- ja tapahtumajohtaja Mikael Eklöf sekä Rauman Lukko ry:n myynti- ja seurapäällikkö Mikko Aikko ovat niin ikään iloisia yhteistyön jatkumisesta.

- Meillä on Bauerin kanssa takanamme pitkä, hieno historia ja nyt yhteinen matkamme jatkuu vieläkin vahvempana. Bauerin varusteet ovat huippulaadukkaita ja erittäin pidettyjä pelaajien keskuudessa, Eklöf kertoo.

- Tämä on Juniori-Lukolle ja kaikille meidän joukkueillemme tärkeä sopimus, jota kautta saamme erinomaiseksi todetut työkalut Satakunnan parhaan urheilukaupan ammattilaisilta. Lehväslogolla varustetusta Bauerin puvusta on vuosien mittaan tullut joukkueidemme suosituin ulkoiluasu ja sitä kautta kaupungin epävirallinen koulupuku, Aikko jatkaa pilke silmäkulmassa.

Seuran uusimmat