Erätaukopelit kaudella 2019-20
23.9.2019 10:48 Uutiset / Leijona-kiekkokoulu

Erätaukopelien ohjelma täältä

Kettu-liigajoukkueet pääsevät tälläkin kaudella pelaamaan lyhytkestoisia pienpelejä Lukon SM-liigaotteluiden erätauoilla. Ottelut pelataan täysimittaisella kentällä.

Erätaukopeleihin osallistuville pelaajille on varattu 2 istumapaikkalippua (pelaaja ja vanhempi) pelaajaa kohden. Liput löytyy Nortamonkadun pääovelta varatuista lipuista. Erätaukopeleihin osallistuville joukkueille on varattu Nortamonkadun puolen pukukoppikäytävältä yksi yhteinen pukukoppi. Tilanpuutteen vuoksi pukuhuonetiloihin toivotaan tulevan vain yksi aikuinen lasta kohden. Erätaukopeleissä pelaavien joukkueiden vetäjät vastaavat pelitapahtumasta eli joukkueiden jäälle menosta, pelin kulusta ja jäältä poistumisesta. Pelit pelataan 1 mv + 5 pelaajaa/per joukkue. Pelaajat laittavat Kettu-liigan pelipaidan päälle, ohjaajille seuran toppapuku.

Pelien tarkoituksena on tuottaa mukava elämys pienille Kettu-liigaisille suuren yleisön edessä kirkkaissa valoissa. Lisäksi erätaukopelit tuovat mukavan ja viihdyttävän lisän otteluiden erätaukoihin.

Ohjaajat hoitavat joukkueet valmiiksi odottamaan kentälle menoa jääkoneen ollessa jäällä. Huomioikaa Liigaottelun vierasjoukkue, joka kulkee samasta ovesta poistuessaan pukukoppiin ja heillä on ns. etuajo-oikeus eli vasta sen jälkeen odottamaan vuoroa, kun vierasjoukkue poistunut pukukoppiinsa.

Kun jääkone poistuu kentältä, joukkueet astuvat jäälle ja aikataulusyistä pelin on alettava välittömästi. Ohjaajat tuovat paikalle oranssin "katukiekon" ja toimivat tuomareina. Kiekko löytyy toimitsija-aitiosta ja sinne se palautetaan myös erätaukopelin jälkeen. Jäältä on poistuttava, kun alaspäin juoksevassa erätaukokellossa on jäljellä kaksi (2) minuuttia. Poistumisen tulee tapahtua mahdollisimman nopeasti, niin että vierasjoukkue pääsee palaamaan pukukopista kentälle ilman ongelmia. Ohjelmaan kotijoukkueeksi merkitty joukkue vastaa erätaukopelin tuomaroinnista / ohjaamisesta. Ohjaajat voivat toki keskenään sopia tuomarointivastuusta. Ohjaajien tulee käyttää peleissä kypärää.


(Klikkaa kuvaa suuremmaksi)   
Lisää uutisia
Leijona-kiekkokoulu
«  Huhtikuu   »
Kategoriat