Toni Koivisto Lukon Special Hockey -joukkueen kummipelaajaksi
23.9.2019 21:51 Uutiset / Special Hockey

SH-joukkue yhteiskuvassa Tuki-Areenalla

Rauman Lukko aloitti tammikuussa 2018 ensimmäisenä jääkiekon liigaseurana Suomessa erityislapsille tarkoitetun Special Hockey -toiminnan. Kauden 2019-2020 toiminnan kummipelaajaksi on lupautunut liigajoukkueen kokenut konkari, hyökkääjä ja varakapteeni Toni Koivisto.

Hänen edeltäjiään ovat olleet nykyään SaiPaa edustava Teemu Ramstedt, sekä Lukon A-nuorten valmennustiimiin siirtynyt ex-puolustaja Janne Niskala.

Miltä tuntuu, kun sinua Ramstedtin ja Niskalan jälkeen kolmanneksi tähän tehtävään pyydettiin, oliko helppo ratkaisu?

- On erittäin hienoa että saa olla tässä mukana ja jatkaa Teemun ja Jannen jälkeen kummina. Oli kyllä helppo ratkaisu lähteä mukaan, Koivisto sanoo.

Tiistaina 24.9. on valtakunnallinen Seurapaitapäivä. Milloin sinä vedit ensimmäisen kerran Lukon pelipaidan yllesi, mitä Lukko sinulle merkitsee ja miten kuvailet Lukkoa seurana tänään Special Hockey -toiminta huomioiden?

- Ensimmäisen kerran pelasin Lukko-paidassa C2-ikäluokassa ja vuosi taisi olla 1997. Lukko merkitsee mulle tosi paljon, olen kuitenkin suurimman osan urastani pelannut Lukossa. Seurana Lukko menee huimaa vauhtia eteenpäin ja Special Hockey on hyvä esimerkki tästä että halutaan antaa kaikille mahdollisuus pelata jääkiekkoa.

Mitä terveisiä haluat lähettää Special Hockey -joukkueelle ja ehditkö itse tulemaan Lukon SH-harjoituksiin?

- Tsemppiä kaikille treeneihin ja peleihin, pitäkää hauskaa ja nauttikaa jääkiekosta. Ihan varmasti ehdin kanssanne jäällekin, Toni Koivisto lupaa.


   
Lisää uutisia
Special Hockey
«  Joulukuu   »
Kategoriat